Polske træk Let øvet

Polske træk lærer dig at udnytte benenes kraft i afslutningen af trækket og at hoppe løftet færdigt i stedet for at bruge armene.

Polske træk er det andet trin i øvelser, jeg anbefaler dig til at lære at lave snatch (træk). Husk at mestre stå træk, som er den første øvelse i progressionen før du går videre til polske træk.

Polske træk lærer dig at bruge benene i stedet for armene og bruge fart.

Sådan laver du polske træk

  1. Start med at udføre et hop hiv.
  2. Tag en dyb indånding og hold brystet højt.
  3. Lav to rolige rytmiske hop og træk så stangen over hovedet.

Det vigtigste fokuspunkter er hastigheden i at komme under stangen - ikke selve hoppene. På den måde får du fokus på at bevæge dig hurtigt.

Typiske fokuspunkter i polske træk

  • Sørg for at hoppende ikke bliver for hurtige og stressede. Hold et kontrolleret tempo, så du har kontrol over øvelsen og bevægelsen.
  • Sørg for at undgå at spænde i armene. Hold dem strakte i de to rytmiske hop, men hav bløde arme når du trækker dig under stangen.
Roland Giessing er landstræner i vægtløftning.

Hej, jeg er Roland Giessing

Roland Giessing er landstræner i vægtløftning.
Hej, mit navn er Roland og vægtløftning er min helt store passion. Jeg har haft med vægtløftning at gøre i over 30 år, både som eliteløfter og i de sidste 20 år har jeg været vægtløftningstræner i AK Viking. Først brugte jeg meget tid på at træne nybegyndere fra de er helt unge løftere, mens j... Læs mere

Kommentarer

Tilføj kommentar

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Markdown.

  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <hr>