At få en personlig træner i København er for dig, som ikke vil nøjes. En dygtig personlig træner hjælper dig med viden og værktøjer til at opnå de resultater, som du drømmer om. En personlig træner er for dig som er klar til at investere i dig selv og er træt af at prøve at finde hoved og hale i de mange meninger på internettet, i medierne og træningscenteret.
Læs hvad andre synes om os på Trustpilot. Læs om andres erfaringer hos os på Google Review

Dit forløb med en personlig træner i København

Med en personlig træner får du et individuelt tilpasset forløb, som kan bruges til akkurat det du ønsker - uanset hvad dit mål er. I vores personlige træning på Vesterbro arbejder oftest med klienter, som ønsker at:

 • Blive stærkere og bedre teknisk i de store løft.
 • Opbygge solide vaner, som du kan holde.
 • Opnå mere energi og mentalt overskud i hverdagen.
 • Tabe fedt eller opbygge muskelmasse.
 • Blive smertefri og føle dig fri i din krop.

Få en uforpligtende samtale:


For din skyld laver vi kun i forløb med personlig træning (du får nemlig bedre resultater sådan). Hvad der er den rigtige løsning for dig, afhænger af hvad dit mål er og vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige, når du ansøger om et forløb hos en personlig træner i København.


Dit forløb hos en personlig træner i København indeholder

De fysiske konsultationer med en personlig træner kombineres ofte med spørgsmål via mail, videoanalyser og fokuspunkter mellem sessionerne, så du løbende bliver fulgt op og hele tiden får tilpasset dit træningsprogram og din koststrategi, så det passer til dit niveau og dine ønsker. Og ikke mindst din hverdag.

Når du har en af os som din personlige træner, er du altid velkommen til at stille os spørgsmål, sende videoer og så tager vi en snak, når du har brug for det. Du rapporterer hvordan din træning går og dit træningsprogram samt strategi tilpasses herefter.

Altsammen inkluderet i prisen. Der er ikke nogle ekstraudgifter med en af os som din personlige træner. Det samme gælder naturligvis adgang til træningscenteret til sessionerne, som foregår i Vesterbronx Gym på Vesterbrogade 76, 2. sal, 1620 København V.

Dit forløb indeholder altså foruden vores sessioner blandt andet:

 • Træningsprogram tilpasset dine mål.
 • Ugentlig rapport per mail.
 • Videoanalyse af dine løft.
 • Optimering af koststrategi og vaner.
 • Løbende justeringer af din plan.
 • Fri support per mail.

Interesseret i at læse om tidligere klienters resultater med en personlig træner på Vesterbro? Så læs mere her.

Personlig træner arbejder med squat på Vesterbro i København.

Hvordan kommer jeg i gang med en personlig træner i København?

Du behøver hverken være eliteidrætsudøver eller supermotionist på et bestemt niveau for at have en personlig træner, men du skal være klar til at dedikere dig til vores samarbejde - for dit eget bedste. På den måde får du nemlig de bedste resultater ud af den personlige træning.

Processen for at komme i gang med en personlig træner hos os ser således ud:

 1. Du vælger din ønskede pakke, træner og udfylder formularen grundigt.
 2. Vi ringer til dig inden for 24-48 timer for at høre mere om dig og dine mål.
 3. Vi aftaler første session og vejen videre i opstartsfasen.
 4. Træningen starter og du får et individualiseret træningsprogram.

Vi hjælper dig med at få den rette personlige træner til dine behov og som personlig træner i København tilbyder vi forløb hos Søren, Karoline, Jonas, Robin eller Jacob, som du kan læse mere om her. Du kan også få online personlig træning, hvis du ikke kan komme til Vesterbro i København.

Få en uforpligtende samtale:

Priser for personlig træner i København på abonnement

Her kan du se priserne på personlig træning hos Søren, Karoline og Robin, som alle kører personlig træning på abonnement uden binding. Du vælger det antal sessioner, som du ønsker per uge fast hver måned og giver den gas til du når dine mål eller vil træne videre på egen hånd. Du skal blot give os ændringer senest den 14. i måneden.

1 gang om ugen 2 gange om ugen
4x Personlig træning/mnd. 8x Personlig træning/mnd.
Træningsprogram Træningsprogram
Koststrategi Koststrategi
Fri mail-support Fri mail-support
Individuel strategi Individuel strategi
Adgang til center i sessioner Adgang til center i sessioner
Abonnement uden binding Abonnement uden binding
Pris: 3.000 kr. (750/session) Pris: 5.600 kr. (700/session)
Ja tak, tilmeld mig! Ja tak, tilmeld mig!

Hvis du vil træne med en makker (ven, veninde eller partner), sparer I begge 25%, så prisen bliver fx 2.250 kr. for fire sessioner om måneden.

Du kan læse mere om Søren, Karoline og Robin ved at klikke på billedet:
Personlig træner Søren Eltong Træning og vanecoaching med Karoline Robin er personlig træner i Vesterbronx Gym på Vesterbro i København.

Priser for personlig træning og fysioterapi med Jonas

Her kan du se priserne på personlig træning og fysioterapi hos Jonas, som også tilbyde forløb på abonnement uden binding. Vælg antallet af månedlige sessioner og fortsæt til dine mål er nået.

1 gang om ugen 2 gange om ugen
4x Fysioterapi/mnd. 8x Fysioterapi/mnd.
Træningsprogram Træningsprogram
Koststrategi Koststrategi
Fri mail-support Fri mail-support
Individuel strategi Individuel strategi
Adgang til center i sessioner Adgang til center i sessioner
Abonnement uden binding Abonnement uden binding
Pris: 3.596 kr. (899/session) Pris: 6.792 kr. (849/session)
Ja tak, tilmeld mig! Ja tak, tilmeld mig!

Du kan læse mere om Jonas ved at klikke på billedet:
Få Jonas som din fysioterapeut og træner på Vesterbro i København.

Priser for personlig træning med Jacob

Her kan du se priserne for at få Jacob som din personlige træner. Han kører mere afgrænsede pakker med personlig træning, som kan tilpasses efter dine behov. Du kan også læse mere om smertebehandling i København her.

Lille, mellem eller stor?
Lille Mellem Stor
3x Personlig træning 6x Personlig træning 10x Personlig træning
Programstrategi Træningsprogram Træningsprogram
Video-analyse Video-analyse Video-analyse
Fri mail-support Fri mail-support Fri mail-support
Individuel strategi Individuel strategi Individuel strategi
Pris: 3.267 kr. Pris: 5.994 kr. Pris: 9.290 kr.
Tilmeld mig nu! Tilmeld mig nu! Tilmeld mig nu!

Du kan læse mere om Jacob ved at klikke på billedet:

Personlig træning i København med Jacob Beermann.

Ofte stillede spørgsmål om personlig træner i København

Herunder har vi samlet en række spørgsmål om personlig træning og vores forløb med en personlig træner på Vesterbro i København.

Hvad er personlig træning?

Med personlig træning hos Maxer kommer du og dine mål i fokus og får tilrettelagt et individuelt tilpasset forløb baseret på dine ønsker og forudsætninger.

Hvad koster en personlig træner?

Personlig træning hos Maxer starter fra 3.000 kr om måneden, hvor du får 4 træninger, skræddersyet træningsprogram, kostvejledning, fri mail-support og naturligvis adgang til træningscenteret på Vesterbro.

Kan jeg få personlig træning online?

Ja, hos Maxer tilbyder vi online personlig træning til dig, der bor langt fra vores base på Vesterbro i København. Du kan læse mere om og tilmelde dig online personlig træning her.

Kan personlig træning hjælpe mit vægttab?

Hos Maxer bliver dit forløb tilpasset ud fra dine ønsker. Er et af dine ønsker at tabe fedt, så arbejder vi naturligvis med en holdbar plan for, hvordan du kan opnå et varigt vægttab.

Er holdtræning et alternativ til en personlig træner?

Holdtræning giver dig flere af fordelene ved personlig træning, men til halv pris. På den måde kan du få professionel hjælp i et lille socialt fællesskab. Du kan læse mere om holdtræning i København her.

Du kan læse anmeldelser om os som personlige trænere fra tidligere klienter på Trustpilot og Google Review. Du er også altid velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål om personlig træning.

Anmeldelser fra Trustpilot om personlig træning i København.

Få de bedste resultater med en personlig træner i København på Vesterbro

Er du på udkig efter en personlig træner i København? Så er du kommet til det rette sted! Vi er et hold af erfarne, empatiske og kompetente personlige trænere i København, så du kan få den helt rette træner til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Vi hjælper dig med at få mest ud af dit forløb med personlig træning – så du både oplever resultater hurtigt og kan holde dem.

Med en af os som din personlige træner i København, er du sikret intensiv og sjov træning af hele kroppen med dine mål i fokus tilpasset dine behov. Vi har adresse centralt på Vesterbro på Vesterbrogade 76, 2. sal i Vesterbronx Gym lige ved Værnedamsvej i kort afstand til Vesterport og Hovedbanegården.

Måske vil du:

 • Opnå mere energi og mentalt overskud i hverdagen.
 • Blive stærkere og optimere din teknik.
 • Ændre dine vaner på en holdbar måde.
 • Tabe fedt og opbygge muskelmasse.

Personlig træning giver dig tæt opfølgning fra din træner og er en investering i dig selv og dit helbred som betaler sig mange tilbage gennem livet. Det betyder, at du får effektiv træning, som både er motiverende, personlig og klæder dig på til at stå på egne ben. Vores trænere er erfarne og dedikerede til at hjælpe dig med at nå dine mål i en travl hverdag.

Du kan forvente at vi møder dig på en empatisk og humorfuld måde i en afslappet stemning, hvor du får svar på dine spørgsmål og vi bruger vores faglige kompetencer inden for træning, kost, smerter og coaching, så du får det maksimale ud af dit personlige træningsforløb. Du bliver matchet med en træner, som har erfaring med og speciale i dine udfordringer.

Med en personlig træner kan du på en god måde at lære at lave effektiv styrketræning, som kan hjælpe dig med at opnå dine mål hurtigere. Vi fokuserer på at optimere din løfteteknik, så du kan træne effektivt på en måde som passer til din kropsbygning og mål. Den vigtigste overvejelse inden du starter hos en personlig træner er hvad du vil have ud af forløbet – og er du i tvivl, så guider vi dig.

Du får et træningsprogram, som er personligt tilpasset til dine behov og mål til eventuelle træninger på egen hånd. Vi tager hensyn til dine styrker og svagheder og sørger for, at du får den rette træning, der passer til din krop, skavanker og dine mål. Vi sørger også for at gøre træningen sjov og udfordrende, så du vil føle dig tilfreds med din træning og se resultater hurtigt.

Tilmeld dig personlig træning på Vesterbro i København i dag og oplev de mange fordele ved at have en personlig træner. Få en effektiv træning, personlig opfølgning og en sjov og motiverende samtaler. Vi glæder os til at hjælpe dig med at nå dine mål på en sjov og holdbar måde!