Jacob Beermanns billede
Jacob Beermanns billede

Jeg hjælper mine kunder med at opnå deres mål på en sikker og motiverende måde. Mange af mine kunder ønsker at få bedre teknik eller blive stærkere - og det er i høj grad min spidskompetence.

Uanset om du træner i det lokale træningscenter fordi du synes det er sjovt, om du konkurrerer i styrkeløft eller crossfit eller skal bruge øget styrke i forbindelse med dit arbejde, kan jeg hjælpe dig videre til næste niveau.

Hvis du er personlig træner eller fysioterapeut og ønsker at blive endnu skarpere til at hjælpe dine kunder, så er du også meget velkommen til at kontakte mig.

Personlig træning

Jeg har arbejdet som personlig træner hos de største danske fitness-kæder indtil jeg besluttede at blive selvstændig. Denne uafhængighed har givet mig større frihed og mere tid sammen med hver enkelt kunde, hvilket er det vigtigste for mig.

Både fordi det giver mine klienter de bedste resultater, men det giver også mig en større oplevelse personligt. Og det er vigtigt, når man har haft flere tusinde timers personlig træning.

Jeg arbejder især med dig, som har disse udfordringer eller ønsker:

 • Vil være stærkere
 • Vil have bedre teknik
 • Har kroniske (længerevarende) smerter
 • Er personlig træner eller fysioterapeut og vil forbedre din instruktion
 • Vil lære nye øvelser, som du ikke kan
 • Skal til optagelsesprøve hos Politi, Falck mv.

Gennem samtale tilpasses træningen til dine behov

Jeg skriver også løbende artikler om forskellige temaer, jeg finder interessante på jacobbeermann.dk.

Bag om maxer.dk

De første spadestik for maxer.dk blev taget i midten af 2010, og siden er der sket rigtig meget. Det har været hårdt arbejde, men jeg ved i hvert fald, at jeg selv ville have sat pris på en lignende side dengang jeg selv startede.

Mit mål er at hjælpe flest muligt med de mange gratis videoer og artikler, så jeg håber, at du har fået en masse ud af dem.

Hjemmesiden har efterhånden haft mere end 1.000.000 unikke besøgende og videoerne er set mere end 2.200.000 gange. Det håber og tror jeg betyder at mange har fået svar på deres spørgsmål og dermed bedre resultater.

Hvis du har du ris, ros eller ideer, skal du endelig kontakte mig - al feedback er velkommen.

Mine bedst løft (PR)

Når jeg ikke arbejder som personlig træner, lægger jeg alle kræfterne i min landsholdsplads i styrkeløft 3-kamp (squat, bænkpres og dødløft). Læs mere om mine styrkeløft-resultater (de tørre tal) på min profil på styrkeløftforbundets hjemmeside.

Som konkurrerede styrkeløfter er målet naturligvis at løfte de tungeste mulige vægte til stævne. Det betyder, at på trods af jeg er i god form til en træning på vej mod VM og føler jeg kan lave ny personlig rekord, så forsøger jeg ofte ikke.

Dermed bliver træningsløft ofte med overskud, men det giver naturligvis stadig et billede af styrkeniveau.

Til stævne (med udstyr) er mine bedste løft i 74 kg-klassen:

 • Squat: 302,5 kg
 • Bænkpres: 170 kg
 • Dødløft 292,5 kg

Af tungere klassiske (udstyrsfri) træningsløft har jeg blandt andet lavet:

 • Squat 1x210 kg, 2x200 kg, 5x185 kg, 10x170 kg
 • Bænkpres 1x140 kg, 2x132,5 kg, 5x120 kg
 • Dødløft 1x260 kg, 3x250 kg, 5x235 kg
Mit indhold
Bog: Stærk - Din guide til effektiv løfteteknik
STÆRK er bogen for dig, der vil fordybe dig i løfteteknik.

Læs mere om bogen her