Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.
Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.

Jeg hjælper mine klienter med at opnå deres mål på en effektiv og motiverende måde. Mange af mine klienter ønsker at få bedre teknik, blive stærkere eller smertefri - og det er i høj grad min spidskompetence med min kandidatgrad (MSc.) i Smerter fra University of Edinburgh i Skotland.

Uanset om du har haft ondt i lang tid, træner i det lokale træningscenter fordi du synes det er sjovt, om du konkurrerer i styrkeløft eller CrossFit eller skal bruge øget styrke i forbindelse med dit arbejde, kan jeg hjælpe dig videre til næste niveau.

Hvis du er personlig træner eller fysioterapeut og ønsker at blive endnu skarpere til at hjælpe dine klienter, så er du også meget velkommen til at kontakte mig.


Læs hvad andre synes om os på Trustpilot. Læs om andres erfaringer hos os på Google Review

Personlig træning i København

Siden 2008 har jeg arbejdet som personlig træner i København. Først hos de største danske fitness-kæder (PureGym og SATS) indtil jeg besluttede at blive selvstændig i 2010. Denne uafhængighed har givet mig større frihed og mere tid sammen med hver enkelt klient, hvilket er det vigtigste for mig.

Både fordi det giver mine klienter de bedste resultater, men også fordi det giver mig en større glæde personligt. Og det er vigtigt, når man har haft flere tusinde timers personlig træning.

Jeg har trænet flere verdensmestre med verdensrekorder i styrkeløft og arbejdet med landsholdsudøvere i blandt andet judo, styrkeløft og vægtløftning, men langt de fleste af mine klienter er helt normale mennesker, som har det til fælles at de ønsker hjælp fra en sundhedsprofessionel som de kan stole på og som lytter til dem.

Jeg arbejder især med dig, som har disse udfordringer eller ønsker:

 • Vil være stærkere.
 • Vil have bedre teknik.
 • Har kroniske (længerevarende) smerter.
 • Er personlig træner eller fysioterapeut og ønsker faglig udvikling.

Gennem samtale tilpasses træningen til dine behov

Jeg skriver engang imellem også artikler om andre temaer end træning, smerter og sundhed som jeg finder interessante på jacobbeermann.dk.

Uddannelse og kurser

Jeg gør en stor ære ud af at uddanne mig og holde mig fagligt opdateret. Jeg har foruden min kandidatgrad (MSc.) i Smerter også en kandidatgrad (MSc.) og bachelor (BA) i Kommunikation. Derudover deltager jeg løbende på forskellige kurser og konferencer, hvor jeg blandt andet har modtaget undervisning fra folk som Peter O'Sullivan, Ido Portal, Gregory Lehman, Mike Stewart, Dan John, Lorimer Moseley, Tim Beames, Eric Helms, Brad Schoenfeld, Bret Contreras, Menno Henselmans, Nick Tuminello m.fl.

Herunder er et udsnit af mine uddannelser og kurser:

 • MSc. i Klinisk Håndtering af Smerter, The University of Edinburgh, Skotland.
 • MSc. i Kommunikation, Copenhagen Business School.
 • BA i Kommunikation, Copenhagen Business School.
 • Motivational Interviewing (coachingtilgang) - grunduddannelse og overbygning v/Peter Brolund, MIcenter.dk
 • Ido Portal: Locomotion & Movement X.
 • Gregory Lehman - Reconciling Biomechanics with pain science.
 • Mike Stewart - KnowPain: A Practical Guide for Therapeutic Neuroscience Education.
 • Lorimer Moseley - Explain Pain Supercharged.
 • Tim Beames - Pain Picture.
 • Ben Cormack - Therapeutic Movement & Exercise.
 • Peter O'Sullivan - Cognitive Functional Therapy.

Jacob har smerteforløb på Vesterbro i København.

Bag om Maxer.dk

De første spadestik for Maxer.dk blev taget i midten af 2010 og siden er der sket rigtig meget. Der ligger mange timers hårdt arbejde bag, men jeg ved også, at jeg selv ville have sat pris på en lignende side dengang jeg selv startede med at styrketræne i 2005.

Mit mål er at hjælpe flest muligt med de mere end 400 gratis podcasts Stærk & Smertefri, videoer og artikler på siden, så jeg håber, at du har fået en masse ud af dem - og jeg sætter stor pris på når du deler indholdet med andre.

Hjemmesiden har gennem årene haft mere end 3.500.000 unikke besøgende, artiklerne er læst mere end 15.500.000 gange, videoerne er set mere end 4.700.000 gange og podcasten har mere end 1.000.000 afspilninger. Det håber og tror jeg betyder at mange har fået svar på deres spørgsmål, struktureret deres tilgang - og dermed fået bedre resultater.

Hvis du har du ris, ros eller ideer, er du meget velkommen til at skrive til mig - al feedback er velkommen.

Mine bedst løft (PR)

Jeg startede med styrketræning i 2005, da min badmintontræner gerne ville have jeg skulle være mere eksplosiv. Jeg fandt dog hurtigt ud af at det var sjovere med styrketræning - og så havde jeg uden tvivl også større potentiale i styrkeløft.

I årene 2009-2016 konkurrerede jeg i styrkeløft 3-kamp (squat, bænkpres og dødløft) i 74 kg-klassen med udstyr, hvor jeg repræsenterede Danmark på det danske landshold. Min jagt på mere viden og bedre resultater gjorde, at jeg i 2013 flyttede til Oslo, hvor jeg boede i tre år for at træne sammen med det norske landshold i styrkeløft, som på det tidspunkt var blandt de bedste i verden.

Det har givet mig enormt meget både som udøver og træner samt personligt. De mange tusinde timers træning og medfølgende erfaringer bruger jeg i det daglige arbejde med mine klienter 1-til-1 og på workshops.

Du kan læse mere om mine styrkeløft-resultater (de tørre tal) på min profil på styrkeløftforbundets hjemmeside og du kan også høre et uddybende portræt om mig.

Til stævne (med udstyr) er mine bedste løft i 74 kg-klassen:

 • Squat: 302,5 kg
 • Bænkpres: 170 kg
 • Dødløft 292,5 kg

Af tungere klassiske (udstyrsfri) træningsløft har jeg blandt andet lavet:

 • Squat 1x210 kg, 2x200 kg, 5x185 kg, 10x170 kg
 • Bænkpres 1x142,5 kg, 2x132,5 kg, 5x120 kg
 • Dødløft 1x260 kg, 3x250 kg, 5x235 kg

Du kan følge mig på Facebook, Instagram, LinkedIn eller TikTok.

Priser for personlig træning i København

Du kan se mine pakker med personlig træning her og du kan også læse mere om dine muligheder for personlig træning i København her. Hvis du har døjet med smerter i længere tid, så læs mere om vores smerteforløb her.

Lille, mellem eller stor?
Lille Mellem Stor
3x Personlig træning 6x Personlig træning 10x Personlig træning
Træningsprogram Træningsprogram Træningsprogram
Video-analyse Video-analyse Video-analyse
Fri mail-support Fri mail-support Fri mail-support
Individuel strategi Individuel strategi Individuel strategi
Pris: 3.267 kr. Pris: 5.994 kr. Pris: 9.290 kr.
Tilmeld mig nu! Tilmeld mig nu! Tilmeld mig nu!


Anmeldelser fra Trustpilot om personlig træning på Vesterbro.