Med en personlig træner er du og dine ønsker i fokus. Det skal give resultater, skabe glæde og tryghed. Uanset om dine mål er større styrke, mere muskelmasse, at blive smertefri, at ændre din kostvaner eller noget femte, så har vi sandsynligvis erfaring på området. Du kan altid skrive til os, så vil vi vurdere hvad den rette løsning for dig er - også hvis det er at henvise til nogle andre. Her kan du læse nogle af vores tidligere klienters oplevelser med forløb hos os.

"Jacob og jeg har arbejdet sammen i over 5 år og resultaterne taler for sig selv. Min total er øget med over 150 kg og mine bedste løft nu er squat 258,5 kg, bænkpres 196 kg, dødløft 230 kg - og en total på 681 kg med flere rekorder.

Fremgangen er sket gennem målrettet arbejde med at optimere min løfteteknik til min kropsbygning, smidighed, progression i træningsprogrammet og velvalgte variationer af de store løft.” Læs mere...

"Jeg kan næsten ikke begribe hvor hurtigt det hele er gået. Det er gået over al forventning. Jeg har større bevægelighed, kropskontrol og er smertefri i lange perioder.

Jeg kan røre mit operationsar uden at det brænder og endda ligge på højre side. Jeg har løftet flere personlige rekorder og løbet for første gang siden 2007. For nyligt afleverede jeg alle mine medicinrester i en stor pose efter 2 år uden at bruge dem." Læs mere...

"Allerede efter mit første besøg hos Beermann kunne jeg mærke en kolossal forskel i min krop. Mine smerter var faldet med cirka 40%. Vi arbejdede med smerteforståelse, fysiske og mentale øvelser og hjernens indflydelse på smerter generelt.

I starten havde jeg svært ved at forstå, hvordan hjernen og det psykologiske aspekt havde så stor en betydning ift. mine smerter, hvilket på mange måder stod i skarp kontrast til, hvad jeg havde fået at vide af alle mine tidligere behandlere og læger. Et sted i mig gav denne tilgang alligevel perfekt mening og samtidig kunne jeg jo konstatere en mærkbar forbedring fra dag til dag.

Forløbet hos Beermann har mærkbart ændret mit liv til det bedre - angsten, smerterne og frygten for fremtiden er i dag nærmest ikke-eksisterende. De mere end 500 behandlinger jeg fik i løbet af mine 20'ere, sat op imod fremskridtet af de 4 behandlinger hos Jacob, kan til stadighed chokere og overraske mig. Jeg føler jeg har fået mit liv tilbage og lært meget om mig selv og mine smerter i processen. Det har været en lang rejse fyldt med frustrationer og nederlag, men jeg er uden tvivl kommet stærkere ud på den anden side, og vil ikke være foruden mine erfaringerne, forståelse og sejr.

I dag arbejder jeg som selvstændig grafisk designer og musiker - to store dele af mit liv, der for blot 2 år siden, virkede som en uopnåelig drøm." Læs mere...

"Jeg startede hos Jacob før jeg havde haft debut i styrkeløft og i løbet af vores mere end 5 års samarbejde er jeg kommet på landsholdet i styrkeløft og har deltaget ved flere EM og VM. Mine bedste løft er 262,5 kg i squat, 175 kg i bænkpres og 330 kg i dødløft - og en total på 757,5 kg.

Hele processen og samarbejdet med Jacob har været suverænt og jeg vil klart anbefale ham." Læs mere...

"Jacob var mit sidste skud og selvom jeg forstår principperne bag vores samarbejde (red. kombination af smerteundervisning og træning), er jeg til stadighed overrasket over det han gør og hvordan det virker - men jeg har ikke længere ondt: jeg er smertefri. Og får jeg ondt, har smerten ikke længere lige så meget fokus i mit liv. Jeg frygter dem ikke." Læs mere...

"Da jeg startede var jeg håbefuldt på vej tilbage i form efter en række af skader og dårlige præstationer. 1,5 år efter har jeg præsteret det bedste resultat i dansk styrkeløfts historie - og det som junior. Det er ingen hemmelighed, at der er stort fokus på de tekniske aspekter af løftene og her har Jacob været en værdifuld sparringspartner. I det daglige har han støttet mig til at gennemføre træningen på bedste vis og løbende tilpasset efter den feedback, jeg giver." Læs mere...

"Inden jeg mødte Jacob havde jeg levet med konstante smerter flere steder i kroppen i mere end 8 år. Jeg var blevet vant til at fortælle mig selv, at jeg ikke kunne ting, som jeg før elskede fx at ro kajak, som havde været en stor del af mit ungdomsliv.

Jeg sidder lige nu og kan scanne min krop - og jeg har ingen smerter. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det sådan.” Læs mere...

"Inden forløbet med Jacob anså jeg mig selv som rygpatient. Mit liv var periodevis et smertehelvede og jeg oplevede at blive kortvarig lam i det ene ben. Jeg følte mig hæmmet i bevægelse, vidste ikke hvad min krop kunne og var generelt bange for at bevæge mig.

Smerterne og frygten for forværring holdt mig fra at løbe, spille fodbold med ungerne, spille badminton - eller at løfte en kasse øl." Læs mere...

"Jeg er begyndt til dans med mine veninder, hvor vi har det sjovt og bevæger os i alle mulige mærkelige tænkelige retninger. Bevægelser, jeg aldrig turde lave for 3 måneder siden. Jeg går i byen igen, jeg ser mine veninder, jeg griner, jeg kører i min egen bil, jeg træner og arbejder 37 timer om ugen igen.

Jeg føler at jeg lever igen. Jeg glæder mig til fremtiden - og frygter den ikke mere." Læs mere...

"Jeg startede samarbejdet med Jacob i en alder af 47 år kort tid efter mit første styrkeløft-stævne. Kun 3 år senere vandt jeg både EM og VM i styrkeløft for masters 2 - med mange rekorder til følge.

Jeg startede mit samarbejde med Jacob, fordi jeg gerne vil blive rigtig god til styrkeløft - som i rigtig god.

Nu er mine bedste løft 152,5 kg i squat, 90 kg i bænk og 182,5 kg i dødløft - en total på 420 kg.” Læs mere...