På Maxer.dk handler det om styrketræning, kost, smerter og sundhed. Du finder mere end 400 gratis videoer, artikler, podcasts, interviews og ekspertviden, som kan hjælpe dig med at opnå de resultater, du altid har drømt om. Uanset om du træner for styrke, smidighed, muskelmasse eller noget fjerde.

Maxer.dk blev startet i 2010 af mig, Jacob Beermann. Jeg sad en eftermiddag i juli måned og så en amerikansk træningsvideo lavet af en af træningsverdens store profiler. I baggrunden gik en medarbejder og støvsugede, så lyden var ganske elendig. Det irriterede mig kraftigt og i kombination med at jeg synes, at der manglede mere viden af høj kvalitet om styrketræning på nettet på dansk, herunder instruktionsvideoer, besluttede jeg mig derfor for at producere mine egne videoer og artikler.

I starten agerede jeg selv instruktør i alle videoer, men med tiden har jeg også lavet videoer og artikler med andre personlige trænere, fysioterapeuter, diætister og andre eksperter indenfor træning, kost, smerter og sundhed.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil lære mere, have bedre teknik, være stærkere, blive klogere på smerter, styrketræning eller kost - uden magiske løfter og quickfixes - så er Maxer.dk stedet for dig.

Vi tilbyder blandt andet:

I starten af 2018 startede jeg min podcast Stærk & Smertefri, hvor jeg på egen hånd eller sammen med mine gæster giver dig viden om styrketræning, smerter, kost og sundhed på en nuanceret måde uden magiske bullshit-løfter. Med over 1.200.000 afspilninger er den blandt de mest lyttede danske podcast om træning og sundhed.

På maxer.dk er fokus på hvad du selv kan gøre for at få bedre resultater og tilpasse din teknik til din kropsbygning og mål.

Visionen bag Maxer

Mit mål er, at gøre styrketræning og sundhed mere tilgængeligt. Både for den helt grønne begynder, som kæmper med at få teknikken på plads, men også for den garvede udøver med flere års erfaring, som leder efter avancerede tips til at tage træningen til næste niveau.

Meget er sket siden den sommer tilbage i 2010. Mange gange har jeg været foran kameraet og mange timer er brugt på redigering af videoer og podcast samt skrivning af artikler. Med nu mere end 3.500.000 unikke besøgende, der har læst artiklerne mere end 15.500.000 gange og set de over 400 videoer mere end 4.900.000 gange, er jeg overbevist om at mange har fundet hjælp her på siden - og det gør mig rigtig glad.

Det er vigtigt for os, at det faglige fundament for vores indhold er solidt og baseret på den videnskabelige konsensus. Derfor henviser vi såvidt muligt til litteraturen i vores artikler, så du kan se hvad vi baserer vores udsagn på. Sundhedsverden er desværre fyldt med misinformation og vi ønsker at være med til at rydde op i misforståelserne.

Jeg deler gratis ud af min ekspertviden, så du kan tage din træning til næste niveau og få mest muligt ud af dine mange timers anstrengelse i træningscenteret. For hvis du træner smart, vil du helt sikkert komme længst. No brain, no gain.

Derfor bidrager vi gerne til artikler i medierne, podcasts og lignende, hvor vi blandt andet har snakket med fx Jyllands-Posten, Go'Morgen Danmark, BT, Detox din hjerne, Euroman, Fitnews, Fit Living, Ekstra Bladet og Berlingske.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har ris, ros eller kommentarer.