På maxer.dk handler det om styrketræning, kost, smerter og sundhed. Du finder en lang række videoer, artikler, podcasts, interviews og ekspertviden, som kan hjælpe dig med at opnå de resultater, du altid har drømt om. Uanset om du træner for styrke, smidighed, muskelmasse eller noget fjerde.

Maxer.dk blev startet i 2010 af mig, Jacob Beermann. Jeg sad en eftermiddag i juli måned og så en amerikansk træningsvideo lavet af en af træningsverdens store profiler. I baggrunden gik en medarbejder og støvsugede, så lyden var ganske elendig. Det irriterede mig kraftigt og i kombination med at jeg synes, at der manglede mere viden af høj kvalitet om styrketræning på nettet på dansk, herunder instruktionsvideoer, besluttede jeg mig derfor for at producere mine egne videoer.

I starten agerede jeg selv instruktør i alle videoer, men med tiden har jeg også lavet videoer og artikler med andre personlige trænere, fysioterapeuter, diætister og andre eksperter indenfor træning, kost, smerter og sundhed.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil lære mere, have bedre teknik, være stærkere, blive klogere på smerter, styrketræning eller kost - uden magiske løfter og quickfixes - så er Maxer.dk stedet for dig.

I starten af 2018 startede jeg min podcast Stærk & Smertefri, hvor jeg på egen hånd eller sammen med mine gæster giver dig viden om styrketræning, smerter, kost og sundhed på en nuanceret måde uden magiske bullshit-løfter.

På maxer.dk er fokus på hvad du selv kan gøre for at få bedre resultater og tilpasse din teknik til din kropsbygning og mål.

Visionen bag Maxer

Mit mål er, at gøre styrketræning og sundhed mere tilgængeligt. Både for den helt grønne begynder, som kæmper med at få teknikken på plads, men også for den garvede udøver med flere års erfaring, som leder efter avancerede tips til at tage træningen til næste niveau.

Meget er sket siden den sommer tilbage i 2010. Mange gange har jeg været foran kameraet og mange timer er brugt på redigering og skrivning af artikler. Med nu mere end 2.600.000 unikke besøgende, der har læst artiklerne mere end 13.000.000 gange og set de over 270 videoer mere end 4.000.000 gange, er jeg overbevist om at mange har fundet hjælp her på siden - og det gør mig glad.

Jeg deler gratis ud af min ekspertviden, så du kan tage din træning til næste niveau og få mest muligt ud af dine mange timers anstrengelse i træningscenteret. For hvis du træner smart, vil du helt sikkert komme længst. No brain, no gain.

Derfor bidrager vi også gerne til artikler i medierne, hvor vi blandt andet har snakket med fx Jyllands-Posten, Nordjyske, BT, Fitnews, Ekstra Bladet og Berlingske.

Lær af de 5 ting jeg ville ønske jeg havde vidst, da jeg startede med at træne.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har ris, ros eller kommentarer.