På maxer.dk handler det om styrketræning, kost og sundhed. Du finder en lang række videoer, artikler, interviews og ekspertviden, som kan hjælpe dig med at opnå de resultater, du altid har drømt om. Uanset om du træner for styrke, smidighed, muskelmasse eller noget fjerde.

Maxer.dk blev startet i 2010 af mig, Jacob Beermann. Jeg sad en eftermiddag i juli måned og så en amerikansk træningsvideo lavet af en af træningsverdens store profiler. I baggrunden gik en medarbejder og støvsugede, så lyden var ganske elendig. Det irriterede mig kraftigt og i kombination med at jeg synes, at der manglede mere dansk viden af høj kvalitet om styrketræning på nettet, herunder instruktionsvideoer, besluttede jeg mig derfor for at producere mine egne videoer.

I starten agerede jeg selv instruktør i alle videoer, men med tiden har jeg også lavet videoer med andre personlige trænere, fysioterapeuter, diætister og andre eksperter indenfor træning, kost, smerte og sundhed.

Hvis du gerne vil have bedre teknik, være stærkere, lære mere om smerter eller øge din viden om styrketræning, så er maxer.dk stedet for dig.

På maxer.dk er fokus på teknik og hvordan den kan tilpasses dit behov

Visionen bag maxer

Mit mål er, at gøre styrketræning og sundhed mere tilgængeligt. Både for den helt grønne begynder, som kæmper med at få teknikken på plads, men også for den garvede udøver med flere års erfaring, som leder efter avancerede tips til at tage træningen til næste niveau.

Meget er sket siden den sommer tilbage i 2010. Mange gange har jeg været foran kameraet og mange timer er brugt på redigering og skrivning af artikler. Med nu mere end 1.800.000 unikke besøgende til sidens mere end 225 videoer, der er set mere end 3.500.000 gange, og mere end 100 rene tekstartikler, er jeg overbevist om at mange har fundet hjælp her på siden.

Jeg deler gratis ud af min ekspertviden, så du kan tage din træning til næste niveau og få mest muligt ud af dine mange timers anstrengelse i træningscenteret. For hvis du træner smart, vil du helt sikkert komme længst. No brain, no gain.

Lær af de 5 ting jeg ville ønske jeg havde vidst, da jeg startede med at træne.

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har ris, ros eller kommentarer.

Bog: Stærk - Din guide til effektiv løfteteknik
STÆRK er bogen for dig, der vil fordybe dig i løfteteknik.

Læs mere om bogen her

Maxer ApS | Eskildsgade 5, 3 | 1657 København V | info@maxer.dk | +45 2422 4943 | CVR: 36685026