I min bog STÆRK guider jeg dig til en effektiv løfteteknik i squat, bænkpres og dødløft tilpasset din kropsbygning og mål. Jeg gennemgår alle typiske udfordringer og kommer med løsninger - med billeder. Jeg lærer dig også teori om hvordan du kan blive stærkere, ser på bevægelse i et større perspektiv og stiller skarpt på smerte, frygt og myter samt hvordan du kan sammensætte din kost, så den understøtter dit mål.

Jeg arbejdede på min bog STÆRK i flere år inden den første udgivelse i 2017 - siden har jeg opdateret den flere gange. Senest en dybdegående opdatering, forlængelse og forbedring i sommeren 2024 - og jeg er meget tilfreds med resultatet. Bogen er en lækkerbisken både med det fagligt opdaterede indhold, de mange lækre billeder og den grafiske opsætning.

Hvis du har fundet hjælp på Maxer gennem videoer, artikler og podcasts, så vil du elske bogen. Jeg har samlet al min viden på 224 kompakte sider spækket med information, som kombinerer teori og praksis, så du kan tage alle mine råd direkte med i træningscenteret i dag.

STÆRK er for dig, der ønsker at forstå principperne bag styrke, løfteteknik og kost - og er træt af at skulle sortere i de store mængder information på nettet.

Det behøver ikke være svært at blive stærk, men det kræver tålmodighed og hårdt arbejde. Hos mig får du ingen magiske løfter om 40% styrkeøgning på 3 uger, men du vil få et nuanceret og afbalanceret indblik i metoderne, som jeg bruger med mine klienter. Metoder, der har gjort mig til en af de bedste danske styrkeløftere nogensinde med medaljer fra EM og VM.

Lær af mine næsten 20 års erfaring med styrketræning blandt andet som styrkeløfter på landsholdet og træner for flere af de bedste danske løftere.

Bogen udkom originalt i samarbejde med forlaget People’sPress og er siden efteråret 2022 selvudgivet - du kan bestille STÆRK her.


Du kan springe direkte til:

* Med STÆRK får du
* Se forsiden og bagsiden
* Læs indholdsfortegnelsen
* Gennemse index
* Video om bogen
* Om Jacob
* Ofte stillede spørgsmål

Med STÆRK får du

I bogen finder du en gennemgang af teknikken i de tre store løft - squat, bænkpres og dødløft. Jeg går i detaljer med de forskellige aspekter og giver dig indblik i, hvad du kan gøre for at blive stærkere end nogensinde før. Der findes ikke nogen tilsvarende bog på dansk.

Bogen er både for dig, som gerne vil være mere sikker på din egen løfteteknik og optimere, så du kan løfte mere. Men den er også oplagt for dig, der som personlig træner eller fysioterapeut gerne vil tage din undervisning til næste niveau.

I træningens verden er alt vigtigt, men alt er ikke lige vigtigt. Derfor er du nødt til at prioritere. I bogen lærer jeg dig at navigere i de mange forskellige meninger, som du kan læse overalt på nettet, så vi sammen kan gøre op med misinformationen.

* En nuanceret og effektiv tilgang til styrketræning og kost.
* 16 ugers digitalt tilgængeligt træningsprogram.
* Fagligt og videnskabeligt funderet - præsenteret på en letforståelig måde.
* Mange billeder af alle tekniske detaljer i squat, bænkpres og dødløft.

STÆRK er bogen, jeg ville ønske jeg selv havde læst for mange år siden.

Undgå de typiske faldgruber omkring styrketræning og kost, mens du udfordrer og udforsker, hvad din krop kan. Det giver dig mulighed for at optimere din teknik, mens du gradvist giver slip på restriktioner og frygt omkring din krop, bevægelser og øvelser.

Bogen koster 299,95 kr. i vejledende udsalgspris, men du kan spare 10% ved at købe den direkte af mig her på Maxer til 269,95 kr.

Hvis du tagger #stærkbog #maxerdk på sociale medier, hopper jeg gerne med ind i samtalen.

Forside og bagside

Forsiden og bagsiden for bogen ser således ud - tryk på billederne for at se dem i stor version.

STÆRK er bogen for dig, der vil fordybe dig i løfteteknik.

Med STÆRK får du værktøjerne til at blive stærkere end du nogensinde har været.

Indholdsfortegnelse

Her kan du se indholdsfortegnelsen for STÆRK, som samtidig giver et lille indblik i hvordan bogen ser ud.

Tryk på billederne for at se dem i stor version.

I STÆRK gennemgår Jacob teori omkring styrke og nervesystemet, som tager din træning til næste niveau.

Med STÆRK får du også input til din kost og andre faktorer udenom træningen.

Index

Her kan du se indexet for STÆRK, som viser nogle af de temaer, jeg går i dybden med.

Tryk på billederne for at se dem i stor version.

I bogen STÆRK lærer du mere om både styrketræning, løfteteknik, smerte og kost.

STÆRK er bogen for dig, som ønsker en dybere forståelse for de mange faktorer, som påvirker dine resultater.

Video om bogen

Jeg har lavet en lille video omkring bogen, som giver dig indtryk af hvordan den ser ud og hvordan den er bygget op.

Om Jacob Beermann

Jeg er personlig træner, forfatter og foredragsholder med mere end 17 års træningserfaring blandt andet fra styrkeløft på landsholdet. Jeg har løftet mig til medaljer ved både EM og VM - og trænet flere af de bedste danske landsholdsløftere med rekorder, europa- og verdensmesterskaber som resultat. Jeg har været personlig træner siden 2008 og arbejder især med styrke og løfteteknik - både med klienter, som gerne vil være stærkere, har længerevarende (kroniske smerter), men også med personlige trænere og fysioterapeuter, som gerne vil være endnu skarpere i deres instruktion.

Du kan læse meget mere om mig her og husk du altid er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

1. Jeg har trænet mange år, er personlig træner, ved meget, er uddannet fysioterapeut, kiropraktor osv. - vil jeg få noget ud af bogen?
Ja! Det er klart, at alle vil få noget forskelligt ud af bogen, men jeg tør godt love at uanset hvilket niveau du er på, vil du finde inspiration i STÆRK. Kombinationen af teori og praksis gør, at der er mange guldkorn undervejs, som er praktisk anvendelige uanset niveau. At blive bekræftet i og få genopfrisket detaljerne i din nuværende viden og tilgang kan også være gavnligt.


2. Jeg er nybegynder og kender ikke så mange begreber - kommer jeg til at være helt tabt?
Nej! Bogen er skrevet i et sprog, der er til at forstå. Der er masser af billeder af de tekniske detaljer og der er masser af konkret, nuanceret information, der hjælper dig med at komme godt fra start - med fokus på langsigtede resultater uden magiske løfter .

3. Kan man købe STÆRK som e-bog og lydbog?
Ja! Du kan finde lydbogen (indtalt af mig) her og og e-bogen kan du købe på Saxo her - begge dele er den oprindelige bog fra 2017 og kan også findes på alle de sædvanlige lydbogstjeneste som Mofibo, Nextory, Bookbeat osv.

4. Er der andet i bogen end squat, bænkpres og dødløft?
Ja! Jeg gennemgår dog ikke så mange andre øvelser - der er lidt om hjælpeøvelser og nogle udvalgte mobilitetsøvelser. Der er mange brede lektioner om træning, styrke og bevægelse i et større perspektiv, som vil give dig værktøjerne til at få kontinuerlig fremgang med din træning. Derudover er der også afsnit om smerte, det mentale aspekt af træning og hvordan du kan sammensætte en kost, der understøtter dit mål.

5. Jeg kan ikke se en købeknap her på siden?
Nogle browsere viser ikke købsknappen - du kan i stedet købe bogen via shoppen her.