Aprilsnar Meget øvet

Aprilsnarre er sjove og fjollede - og en alletiders mulighed for at tage pis på branche og sundhedsverden, som vi er en del af. Her har jeg samlet hvad vi har lavet gennem årene. Enjoy!
Aprilsnarre er sjove og fjollede, men kan også indeholde en skjult kritik eller komiske tendenser.

Tags:

Vi laver mange videoer, artikler og podcasts omkring træning, sundhed, smerter, kost og meget mere. Vi lægger vægt på at præsentere hvad den samlede konsensus i videnskaben viser - men nogle gange er et humorfyldt afbræk på sin plads.

2012 - Reverse running

Reverse running (baglæns løb) er et stort gennembrud i forskningen omkring fysisk aktivitet. Forbrændingen øges med 37% når du løber baglæns, hvilket betyder du kan spare meget tid ved at løbe baglæns.

Det kan måske lyde simpelt, men der kan også være udfordringer forbundet med at løbe baglæns - se med!

2013 - Ny forskning om hip thrusters

Et nyt studie har vist, at du kan øge dit testosteron-niveau ved at lave hip thrusters. Men det er ikke den eneste fordel.

Se videoen og bliv inspireret i din træning, hvor Brian Henneberg giver dig tips til progression - og ikke mindst afslører hvordan hip thrusters kan gøre dig til en bedre sexpartner.

2014 - Upersonlig træning

Personlig træning er særdeles populært og bruges af mange. Du får alt tilrettelagt specifikt til dig. Du tror måske det er godt, men det er det slet ikke. Det betyder nemlig at prisen bliver høj og at du skal fortælle om dig selv.

Du har sandsynligvis hørt, at du skal tilpasse dit program til dit mål og dine forudsætninger. Du skal træne alsidigt, skadesforebyggende og hvis du rent faktisk har en skade, skal du adressere den - helst med hjælp fra en professionel.

Men det er noget vås.

Læs meget mere om upersonlig træning.

2015 - Hemmeligheden bag styrke

Flere end nogensinde forsøger netop nu at opbygge styrke i de tre store styrkeløft, squat, bænkpres og dødløft eller i olympisk vægtløftning, træk og stød. Men de fleste vil få meget mere ud af deres træning, hvis de varierer deres fokus i højere grad.

Du har sikkert allerede hørt det før: progression er vigtig. Du skal tilpasse dit program til dine individuelle forudsætninger og træne alsidigt for at undgå skader.

Det er noget sludder.

Læs mere om hemmeligheden bag styrke.

2016 - Babybility

Du har uden tvivl hørt om mor-barn-hold. Men hvad er mulighederne for mænd? I disse tider med fokus ligestilling skulle man tro, at der var gode alternativer, men det er ikke tilfældet. Derfor er vi stolte af at vi nu som en first mover i branchen kan præsentere et maskulint alternativ til mænd, der ønsker at forberede sig godt til at blive den bedst mulige far. Som far vil du blive stillet overfor en række vanskelige opgaver. Du vil blive presset.

På denne serie af workshops gør vi dig klar til at takle dem på bedst mulig måde, så du kan blive den bedste far.

2017 - The Motivator Stick

Med sit unikke innovative design tvinger The Motivator Stick dig til at træne, som du aldrig har gjort før. Motivator Stick er værktøjet, du ikke vidste du altid har manglet.

Dette fantastiske træningsredskab har været undervejs i mange år og nu er det her endeligt - slå til før det er for sent.

2018 - MeaTEin (kød-te)

Med stolthed kan vi præsentere en nyhed til dig, der gerne vil tage hensyn til dyrene og miljøet, men savner smagen af kød. Et produkt af højeste kvalitet, som smager af kød og ligner kød - men det er ikke kød.

Det er kød-te. Banebrydende!

2019 - Squat med knæene foran tæerne

Det er myten, der ikke ville dø. Myten, der levede i det uendelige. Men er den sand? Hvordan kan vi vide det? Må knæene egentlig komme ud over tæerne?

Følg Jonas' tragiske historie - og tag dit oplyste valg!

2021 - Hemmeligheden som eksperterne ikke fortæller dig: Sådan får du hurtigere resultater!

Redaktøren for ALT for mændene fortæller om hemmeligheden, som eksperterne ikke fortæller dig. Ved at følge dette tip, kan du få markant bedre resultater af din træning. Du gætter aldrig hvad det er.

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.

Hej, jeg er Jacob Beermann

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.
Jeg hjælper mine klienter med at opnå deres mål på en effektiv og motiverende måde. Mange af mine klienter ønsker at få bedre teknik, blive stærkere eller smertefri - og det er i høj grad min spidskompetence med min kandidatgrad (MSc.) i smerter fra University of Edinburgh i Skotland. Uanset om d... Læs mere