Niels Jørgensen er personlig træner med fokus på kropsvægtstræning og mobilitet.
Niels Jørgensen er personlig træner med fokus på kropsvægtstræning og mobilitet.

Mit navn er Niels Jørgensen og jeg er personlig træner i København hos Niels’ Training. Mit speciale er kropsvægtstræning, mobilitet og gymnastiske øvelser.

Fysisk træning og bevægelse har altid være min store passion og noget som jeg har haft en kæmpe glæde ved. Som personlig træner, er det min opgave at sikre mig at mine klienter opnår resultater med deres fysiske træning, og fastholder dem på den lange bane.

Jeg hjælper mine kunder med at få glæden tilbage ved at træne, og derigennem opleve, den store værdi træning kan tilføre til deres liv. Træning skal være noget, som man er glad for, og det er min opgave, i sammenspil med mine klienter, at komme frem til, hvad det er der motiverer dem.

Jeg har en bachelor fra Copenhagen Business School indenfor Information Management, men har efterfølgende uddannet mig som personlig træner fra Fitness Institute. Løbende videreuddanner jeg mig indenfor styrketræning, mobilitetstræning, håndstandstræning mm. for at udvide mine kompetencer.

Vedvarende læring og uddannelse er essentielt for at kunne tilbyde den bedste service til mine klienter.

Mine kernekompetencer

Jeg tror ikke på at man kan være god til alt, derfor har jeg specialiseret mig indenfor undervisning i disse tre områder:

Kropsvægtstræning

Kropsvægtstræning refererer til træning, hvor der som udgangspunkt ikke indgår vægte. Den primære modstand der arbejdes med er kroppen selv. Gennem denne form for træning bliver din styrke, koordination og motorik i høj grad trænet, så du kan lære at mestre din krop. Det giver en stor tilfredshed for mine klienter at opleve den frihed, som denne form for træning medfører.

Mobilitetstræning

Mobilitetstræning handler om at genetablere kroppens naturlige bevægelighed, således at mine klienter får større bevægelsesfrihed, og kan lære at bruge deres krop på nye måder. Derudover så bliver de aktiviteter, som de laver eller gerne vil kunne lave, nemmere at udføre, fordi de ikke længere er begrænset af manglende bevægelighed.

Håndstandstræning

Håndstandstræning er målrettet træning på at blive komfortabel med balanceøvelser på hænderne herunder at lære en håndstand. Det er en proces, som kræver en klar struktur for at kunne få succes med, hvilket er det jeg vejleder mine klienter i.

Disse tre træningsformer, er jeg meget passioneret omkring, og har dedikeret en stor del af min tid på at dygtiggøre mig indenfor. Det er desværre områder, som mange forbinder med træningsformer, der er svære eller umulige at lære.

Mange forbinder det at lære at gå i split og stå på hænder som elementer, der ikke kan lade sig gøre at lære, medmindre man enten har været gymnast som barn, eller har lært det helt fra barns ben af. Gennem min undervisning vil jeg gerne hjælpe dig til at forstå at med god vejledning og en træningsplan, som tager udgangspunkt i dig, kan du helt bestemt godt lære imponerende kropsvægtsøvelser - også selvom du måske har siddet på kontor det meste af dit liv.

Min træningsfilosofi

Det er afgørende for mig at mine klienter først og fremmest får de resultater de fortjener. Når de så har opnået deres mål, skal de også klædes på til at kunne tage vare på egen krop og træning fremadrettet. Det kan kun lade sig gøre ved at blive udstyret med viden omkring, hvordan deres træning håndteres sammen med en fornuftig træningsfilosofi til at lede dem i den rigtige retning efter vores samarbejde er slut.

Det handler for mig ikke kun om at give min kunder træningsprogrammer, som skal følges slavisk uden at stille spørgsmål, men snare om at give dem en forståelse for de principper, som er værd at kende. Jeg vil gerne skabe en nysgerrighed og interesse for at forstå, hvorfor den træning vi laver, er struktureret som den er.

Tre af de grundprincipper, som jeg ønsker mine klienter husker på når vores samarbejder er ovre, er:

  • Træning skal være specifikt rettet mod dine mål.
  • Træning skal give dig livskvalitet og noget du ser frem til at gøre.
  • Træning skal planlægges sådan, at du kan fastholde motivationen langsigtet.

Mine services

Jeg tilbyder min undervisning gennem tre forskellige services, og hvilken en der passer til dig, er noget vi i sammenspil kan afklare, så du får et forløb du er glad for:

Personlig Træning

Personlig træning foregår i enten et 1-1 format eller som en lille lukket gruppe. I en privat og lukket session, vil der være fokus på dig, og de målsætninger vi sammen arbejder efter. Personlig træning er en investering i dig selv for at du kan have en krop, du er stolt af, og som du ikke føler dig begrænset af. I et træningsforløb tages der altid forbehold for relevante faktorer såsom livsstil, vaner, arbejdskalender mm. således at træningen passer til dig.

Online Coaching

Online coaching er en fleksibel løsning, hvor du får samme høje kvalitet skræddersyet til dig, men i stedet for 1-1 sessioner sammen, foregår forløbet online. Det vil sige, at du ikke er begrænset af at skulle mødes med mig, men i stedet kan træne, hvor og hvornår det passer dig. Det kræver dog en høj grad af selvdisciplin, da det er nødvendigt at indsende videoer og træningsdagbøger for at jeg kan tilrettelægge den rette træningsplan for dig. Det er noget man skal man være afklaret med.

Workshops

Jeg afholder regelmæssigt workshops for træningsentusiaster, der er interesseret i at blive klogere på følgende områder:

  • Kropsvægtstræning/ Gymnastisk Styrketræning
  • Mobilitetstræning
  • Håndstandstræning
  • Programlægning
  • Genoptræning


Workshops giver en grundig introduktion til ovenstående emner, som skal sikre at deltagerne er udstyret med en ny viden, som de kan anvende enten i deres egen træning eller i samarbejde med klienter. Til forskel fra online coaching eller personlig træning, er workshops ikke et forløb, men i stedet én til to dage i varighed. Antallet af deltagere er begrænset til en lille gruppe på op til 15 for at sikre, at alle har mulighed for at få størst muligt udbytte.

Kontakt

Er du interesseret i at dygtiggøre dig indenfor kropsvægt- og mobilitetstræning eller håndstandstræning? Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig for at høre mere, så vi kan finde en løsning, der passer til dig. Det er vigtigt for mig, at vores samarbejde tjener dig, derfor står jeg gerne til rådighed for et uforpligtende møde.