Leo Smith er kostvejleder og arbejder med udgangspunkt i Precision Nutrition.
Leo Smith er kostvejleder og arbejder med udgangspunkt i Precision Nutrition.

Som tidligere ambitiøs fodboldspiller har jeg lært, at hvis noget er værd at gå efter, kræver det hårdt arbejde at nå det. Denne tankegang bruger jeg også i mit arbejde som ernæringskonsulent.

Min mission er enkel. Jeg ønsker at optimere mine kunders helbred, præstationsevne og kropssammensætning gennem individuelt tilrettelagt ernæring. Jeg tror ikke på livsstils-revolutioner og slankekure.

Jeg tror på hårdt og klogt arbejde efter en individuel plan og anerkender at nye vaner skal indarbejdes gradvist som en del af den samlede proces.

Jeg har en kandidat og PhD fra Aarhus Universitet (AU) og er certificeret Precision Nutrition ernæringskonsulent. Det er et system udarbejdet af John Berardi og Ryan Andrews, som udover en bred vifte af viden, giver mig mulighed for at holde mig opdateret på videnskabelig evidens omkring ernæring og at sparre med en lang række internationale coaches.

Tidligere drev jeg virksomhed sammen med min kollega og bror Luke, hvor vi arbejdede med en række forskellige klienter fra studerende til efterlønnere. Nu er jeg ekstern lektor på Aarhus Universitet og seniorkonsulent i Talents Unlimited.

I min fritid er jeg mad-nørd og styrkeløfter, hvor jeg deltaget i mere end 15 konkurrencer og mine bedste løft er 245 kg squat, 165 kg bænkpres og 293 kg dødløft. En total på 695 kg i 105 kg-klassen (sølv til DM i 2016).