Celine Sofie Jensen arbejder som vanecoach og personlig træner især for kvinder.
Celine Sofie Jensen arbejder som vanecoach og personlig træner især for kvinder.

Hej, jeg hedder Celine Sofie Jensen og som personlig træner og Vanecoach hjælper jeg dig med at opnå dine mål. Jeg arbejder især med kvinder - uanset alder.

Personlig træning skal først og fremmest være personlig. Det vil sige, at dine mål, erfaringer og lyst er fundamentet for vores samarbejde. Mit største mål er, at du skal finde ro og glæde i dig selv og din hverdag - både i forhold til træning, mad, arbejdsliv og familien, mens vi er på vej mod din målsætning.

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde:


Måske vil du:

 • Finde glæde og tryghed i at træne
 • Opnå et varigt vægttab
 • Reducere din fedtprocent og tone kroppen
 • Blive stærkere og optimere din løfteteknik
 • Skabe vaner om træning og kost, du kan fastholde
 • Skal til optagelsesprøve hos Politi, Falck mv.


Hop direkte til priser

Det mest centrale for mig er, at vi i samarbejde finder en strategi, som er holdbar, giver dig energi og som du synes er sjov. Både for træning, kost og generel velvære i hverdagen. Ellers vil du kun opleve resultaterne kortvarigt.

Hvis dine resultater skal være vedholdende, skal din livsstil også være det.

Derfor er dine vaner i fokus, så du på autopilot i en travl hverdag, føler dig i stand til at leve frit.

Min trænings- og kostfilosofi

Bevægelse og træning bør være medvirkende til, du får en god hverdag - både i form af mere energi, godt humør, være smertefri eller et frirum fra dagligdagens trummerum. Det skal ikke være en stressfaktor.

Træning kan være mange ting og det vigtigste er, at du finder noget, som du kan lide at lave. På den måde kan du udfordre og udforske din krops mange muligheder og opleve glæden og friheden ved bevægelse. Og blive ved med det.

Samme afbalancerede tilgang til kosten er ligeledes essentielt, når vi sammen skal finde en strategi, der passer til netop dig og din hverdag. Det kan være svært at finde rundt i de mange "gode råd", der florerer om kost og sundhed.

Jeg ønsker, at hjælpe dig med at finde din vej, hvor ingen fødevarer kategoriseres sort/hvidt som sunde eller usunde, tilladte eller forbudte, men hvor du intuitivt kan spise efter lyst, sult og din målsætning fordi du ved, at det er mængder som afgør effekten.

Reduktion kan være værdifuldt, mens restriktion ofte skaber problemer.

Du skal lære at gebærde dig i livet, uden at føle dig begrænset af tanker omkring tanker om kost og træning. Det er mit mål, at du er solidt rustet til at stå på egne ben, når vores samarbejde slutter.

Uddannelse og kurser

Jeg har arbejdet med personlig træning i mere end 3 år, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige klienter i over tusinde timer på gulvet, men erfaring er ikke nok i sig selv. Som en del af min faglige udvikling, deltager jeg løbende i forskellige kurser og uddannelser, som gør mig endnu bedre til at hjælpe dig.

 • Cand.scient. i Humanistisk samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab, Københavns Universitet (KU)
 • Bachelor i Idræt og Sundhed, Syddansk Universitet (SDU)
 • Vanecoach v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand
 • Smertebehandler: Formidling og bevægelse v/Smertefribevægelse
 • EHFA-certificeret Personlig Træner v/Fitness Institute
 • L1+L2: Teknik i squat, bænkpres og dødløft v/Jacob Beermann, Maxer.dk
 • Smertevidenskab v/Simon Kirkegaard og Jacob Beermann

Hvis du er nysgerrig på hvad jeg ellers laver, så kan du finde mig på Instagram eller LinkedIn.

Hvem er du og hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg arbejder som personlig træner med forskellige typer klienter og målsætninger i individuelle forløb samt gruppeforløb med både gruppetræning og coaching.

Jeg hjælper dig som kvinde, der har prøvet massevis af forskellige diæter og slankekure uden held, henimod en varig livsstilsændring som du trives med. Jeg hjælper dig væk fra en tankegang præget af kure og restriktioner over til en bæredygtig hverdag, hvor du kan leve et liv i overensstemmelse med dine prioriterer og værdier.

Jeg hjælper dig som kvinde, der vil ud af en selvdestruktiv tankegang omkring krop og træning og i stedet finde roen i din krop og hoved, troen på egne evner og vejen til en afbalanceret hverdag.

Jeg hjælper også dig som mand med at opbygge muskelmasse og reducere fedtmassen og øge forståelsen for din krop og træning, så du er bedre rustet til at fortsætte træningen på egen hånd.

Jeg faciliterer gruppeforløb for ligesindede kvinder, der har forsøgt livsstilsændringer mange gange før, men som ikke er kommet i mål. I gruppeforløbene er der både fokus på sjov og udfordrende træning sammen andre, men også på at finde vejen til en holdbar livsstilsændring. Vi arbejder med viden om vaner samt værktøjer til at blive klogere på dine vaner og hvorfor du træffer de beslutninger, du gør.

Forløb for dig som vil have resultater

Jeg arbejder kun i forløb, dvs. ikke med enkelttimer, da jeg ikke mener, at du kan få de resultater, som du ønsker på én session. Ved at aftale et forløb, kan jeg garantere bedre resultater og opbyggelsen af en strategi, som du kan fastholde på lang sigt. På denne måde kan du få vedholdende resultater.

I et forløb kommer vi omkring mange forskellige elementer, som vi i fællesskab skal vurdere i hvor høj grad har indflydelse på dine resultater af træningen. Sammen vil vi se nærmere på din dagligdag, herunder arbejdsdag, søvn, kost og fysiske aktivitet for at sammen finde en god vej videre.

Hvis du ikke føler, at nogle af pakkerne passer til dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning sammen. Måske bor du ikke i København og ønsker online vejledning?

Jeg glæder mig til at høre fra dig! Du kan altid skrive til mig i denne formular, på celine@maxer.dk eller ringe til mig på +45 6016 8775.

Personlig træning uden binding

Hos mig får du personlig træning på abonnement uden binding. Det betyder at vi sammen kan have fuldt fokus på dit mål på en måde du kan fastholde på lang sigt, lavere månedlige betalinger i stedet for pakker med store forudbetalinger og fleksibilitet på vejen mod dit mål.

Træningen foregår i Vesterbronx Gym, Vesterbrogade 76, 2 sal, 1620 København V - din adgang er selvfølgelig inkluderet i prisen.

1 gang om ugen 2 gange om ugen
4x Personlig træning/mnd. 8x Personlig træning/mnd.
Træningsprogram Træningsprogram
Kostvejledning Kostvejledning
Fri mail-support Fri mail-support
Individuel strategi Individuel strategi
Adgang til træningscenter Adgang til træningscenter
Abonnement uden binding Abonnement uden binding
Pris: 3.000 kr. (750/session) Pris: 5.600 kr. (700/session)
Ja tak, tilmeld mig! Ja tak, tilmeld mig!

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde: