Celine Sofie Jensen arbejder som vanecoach og personlig træner især for kvinder.
Celine Sofie Jensen arbejder som vanecoach og personlig træner især for kvinder.

Hej, jeg hedder Celine Sofie Jensen og arbejdede som personlig træner og Vanecoach i Maxer fra 2019-2023, hvor jeg især hjalp kvinder med at opnå deres mål - uanset alder.

Personlig træning skal først og fremmest være personlig. Det vil sige, at dine mål, erfaringer og lyst er fundamentet for vores samarbejde. Mit største mål er, at du skal finde ro og glæde i dig selv og din hverdag - både i forhold til træning, mad, arbejdsliv og familien, mens vi er på vej mod din målsætning.

Det mest centrale for mig er, at vi i samarbejde finder en strategi, som er holdbar, giver dig energi og som du synes er sjov. Både for træning, kost og generel velvære i hverdagen. Ellers vil du kun opleve resultaterne kortvarigt.

Hvis dine resultater skal være vedholdende, skal din livsstil også være det.

Derfor er dine vaner i fokus, så du på autopilot i en travl hverdag, føler dig i stand til at leve frit.

Min trænings- og kostfilosofi

Bevægelse og træning bør være medvirkende til, du får en god hverdag - både i form af mere energi, godt humør, være smertefri eller et frirum fra dagligdagens trummerum. Det skal ikke være en stressfaktor.

Træning kan være mange ting og det vigtigste er, at du finder noget, som du kan lide at lave. På den måde kan du udfordre og udforske din krops mange muligheder og opleve glæden og friheden ved bevægelse. Og blive ved med det.

Samme afbalancerede tilgang til kosten er ligeledes essentielt, når vi sammen skal finde en strategi, der passer til netop dig og din hverdag. Det kan være svært at finde rundt i de mange "gode råd", der florerer om kost og sundhed.

Jeg ønsker, at hjælpe dig med at finde din vej, hvor ingen fødevarer kategoriseres sort/hvidt som sunde eller usunde, tilladte eller forbudte, men hvor du intuitivt kan spise efter lyst, sult og din målsætning fordi du ved, at det er mængder som afgør effekten.

Reduktion kan være værdifuldt, mens restriktion ofte skaber problemer.

Du skal lære at gebærde dig i livet, uden at føle dig begrænset af tanker omkring tanker om kost og træning. Det er mit mål, at du er solidt rustet til at stå på egne ben, når vores samarbejde slutter.

Uddannelse og kurser

Jeg har arbejdet med personlig træning i mere siden 2015, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige klienter i over tusinde timer på gulvet, men erfaring er ikke nok i sig selv. Som en del af min faglige udvikling, deltager jeg løbende i forskellige kurser og uddannelser, som gør mig endnu bedre til at hjælpe dig.

  • Cand.scient. i Humanistisk samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab, Københavns Universitet (KU)
  • Bachelor i Idræt og Sundhed, Syddansk Universitet (SDU)
  • Vanecoach v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand
  • Smertebehandler: Formidling og bevægelse v/Smertefribevægelse
  • EHFA-certificeret Personlig Træner v/Fitness Institute
  • L1+L2: Teknik i squat, bænkpres og dødløft v/Jacob Beermann, Maxer.dk
  • Smertevidenskab v/Simon Kirkegaard og Jacob Beermann

Hvem er du og hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg arbejder som personlig træner med forskellige typer klienter og målsætninger i individuelle forløb samt gruppeforløb med både gruppetræning og coaching.

Jeg hjælper dig som kvinde, der har prøvet massevis af forskellige diæter og slankekure uden held, henimod en varig livsstilsændring som du trives med. Jeg hjælper dig væk fra en tankegang præget af kure og restriktioner over til en bæredygtig hverdag, hvor du kan leve et liv i overensstemmelse med dine prioriterer og værdier.

Jeg hjælper dig som kvinde, der vil ud af en selvdestruktiv tankegang omkring krop og træning og i stedet finde roen i din krop og hoved, troen på egne evner og vejen til en afbalanceret hverdag.

Jeg hjælper også dig som mand med at opbygge muskelmasse og reducere fedtmassen og øge forståelsen for din krop og træning, så du er bedre rustet til at fortsætte træningen på egen hånd.

Jeg faciliterer holdtræning for ligesindede kvinder, der har forsøgt livsstilsændringer mange gange før, men som ikke er kommet i mål. I gruppeforløbene er der både fokus på sjov og udfordrende træning sammen andre, men også på at finde vejen til en holdbar livsstilsændring. Vi arbejder med viden om vaner samt værktøjer til at blive klogere på dine vaner og hvorfor du træffer de beslutninger, du gør.