Maxers holdtræning på Vesterbro i København er for dig, som ønsker fast træning hver uge, optimering af din løfteteknik, mere energi i hverdagen og feedback ligesom i personlig træning - men til halv pris. Du vil samtidig blive en del af et socialt fællesskab med ligesindede, hvor erfaringsdeling, støtte og motivation er i højsæde. Det er med andre ord ikke en kortvarig bootcamp.
Læs hvad andre synes om os på Trustpilot. Læs om andres erfaringer hos os på Google Review

Vi tilbyder holdtræning på Vesterbro i København for mænd og kvinder med fokus på god og effektiv træning kombineret med undervisning, der lærer dig mere om styrketræning, løfteteknik, kost, vaner og klæder dig på til at stå på egen hånd når du vil.

På vores træningshold vil du få:

 • 1 eller 2 træninger om ugen.
 • Personlig træning til halv pris
 • Øget styrke og bedre løfteteknik.
 • Reduktion af fedtprocent.
 • Optimering af vaner, kost

Du kan også hoppe direkte til ofte stillede spørgsmål.

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde:

Holdtræning på Vesterbro

Træningsholdet for er holdtræning for dig, som vil have struktureret og målrettet træning i høj kvalitet. Hver uge, uge efter uge. Du ved nemlig at konsistens er essentielt for dine resultater. Træningsholdet er for dig, som gennem fast træning vil øge styrken, muskelmassen, forbedre teknikken eller reducere fedtmassen.

Udover sved på panden får du instruktion i de store øvelser (og varianter heraf), løbende tilpasning af din teknik, øget styrke samt et træningsprogram med progression til hvis du træner ved siden af holdtræningerne. Derudover vil du få værktøjer til at planlægge din egen træning fremadrettet, så du kan fortsætte din udvikling.

Holdtræning er for dig, der ønsker sjov og effektiv træning med faglig sparring i en social ramme.

Vores holdtræninger er for dig, som tidligere har prøvet styrketræning, kure, vægttab eller livsstilsændringer - måske flere gange - men ikke er kommet i mål. Måske har du tabt dig - adskillige kg - men er endt med at tage det hele på igen (og mere til?). Den frustration kender vi. Netop derfor tilbyder vi ikke en kort bootcamp med resultater, du ikke kan holde.

Vores holdtræning på Vesterbro er for dig, som ønsker langsigtede resultater og en livsstilsændring, som du kan holde. Der findes ikke noget quickfix eller magiske løsninger, så derfor giver vi dig træning af højeste kvalitet i kombination med værktøjer til at minimere overspisning, få et mere afslappet forhold til mad, træning og sundhed og hjælp til at leve det liv, du ønsker.

Fordelene ved Maxers træningshold

 • Få fordelene fra personlig træning til halv pris ved at træne i gruppe.
 • Holdtræning på Vesterbro i København.
 • Intensiv og sjov træning af hele kroppen i et lille fællesskab.
 • Aldrig mere end 5 deltagere, så du får tæt opfølgning og en tilstedeværende træner.
 • Få optimeret din løfteteknik.
 • Gruppecoaching med ligesindede, som deler erfaringer og tanker.
 • Personligt tilpasset træningsprogram.

Praktisk om træningsholdet

Vi har holdtræning i København på Vesterbro i Vesterbronx Gym på Vesterbrogade 76, 2. sal både om morgenen og eftermiddagen - og opretter løbende nye hold. Vælg mellem 1 eller 2 træninger per uge og start din rejse mod dine mål.

Fokus er på at træne hele kroppen og opbygge træningsvaner, der understøtter dig på vej mod dine mål. Sessionerne vil indebære opvarmning, mobilitet, teknik, helkropsøvelser og elementer af intervaltræning.

Alle træninger varer 60 minutter og foregår i Vesterbronx Gym på Vesterbrogade 76, 2. sal, 1620 København V.

Træner og coach på holdet tirsdag eftermiddag er Søren Eltong, mandag morgen er det Karoline Stranddal og torsdag eftermiddag er det Robin Jauer - du kan læse mere om dem alle tre.

Pris: 1 gang om ugen koster 1.500 kr. per måned (375 kr. per gang), mens 2 gange om ugen koster 2.700 kr. per måned (337,50 kr. per gang). Begge dele er løbende abonnement uden binding - og der er ingen åndssvage oprettelsesgebyrer. De bedste resultater kommer ikke gennem tvangsbinding, men gennem et godt og resultatgivende samarbejde.

1 gang om ugen 2 gange om ugen
4 gange om måneden 8 gange om måneden
Pris: 1.500 kr. Pris: 2.700 kr.
Tilmeld mig! Tilmeld mig!
Holdoversigt Tidspunkt
Hold 1 Mandag kl. 07.00-08.00
Hold 2 Tirsdag kl. 17.00-18.00
Hold 3 Torsdag kl. 17.00-18.00

Ofte stillede spørgsmål om holdtræning i København

Her har vi samlet nogle af de spørgsmål, som vi oftest får omkring holdtræningen.

Hvad er holdtræning?

Holdtræning er gruppetræning med max 5 deltagere, hvor du får tæt opfølgning i et lille socialt fællesskab. Du får fordelene fra personlig træning til halv pris ved at træne i gruppe.

Er holdtræning det rigtige for mig?

Maxers holdtræning er det rigtige for dig, hvis du vil have faglig sparring i høj kvalitet, men til halv pris ift. personlig træning. Du vil få fast træning hver uge og kan kombinere det at opnå et træningsmæssigt resultat og livsstilsændring med et socialt aspekt.

Hvad er forskellen på bootcamps og holdtræning hos Maxer?

De fleste bootcamps har fokus på i en kort periode på fx 6-8 uger at træne meget hårdt og spise restriktivt efter en kostplan. Det giver flotte resultater, der kan vises frem som transformationsbilleder på sociale medier - men de færreste kan holde deres resultater fordi de ikke kan fortsætte med at træne, spise og leve på samme restriktive måde.

Vi fokuserer på langsigtede løsninger med vaner, der er til at holde. Derfor er vores forløb længere og ofte på abonnement, så du kan fortsætte til du er klar til at stå på egne ben uden at miste dine opnåede resultater.

Hvorfor er det gruppecoaching og ikke individuel coaching?

Gruppecoaching er bygget op omkring tillid, nærvær og tryghed. Ved at skabe et trygt rum, hvor alle kan dele deres tanker, erfaringer og viden, får den enkelte mulighed for at lære og udvikle sig samt få støtte og opbakning undervejs. Ved at være i en gruppe, vil du opleve at du ikke er alene med dine udfordringer og fællesskabet kan hjælpe og støtte dig i din udvikling.

Skal jeg have erfaring med træningen inden jeg melder mig til jeres hold?

Du kan både have ingen, lidt eller meget erfaring med træning før du starter på vores holdtræning. Træningen tager nemlig udgangspunkt i dit træningsniveau og målsætning, så det vigtigste er, at du vil hjælp til at nå næste niveau. Alle øvelser kan skaleres op og ned, så vi sørger for at alle holddeltagere får en god træning hver gang.

Hvad gør jeg hvis jeg stadig er i tvivl om det er noget for mig?

Hvis du stadig er tvivl om, hvorvidt vores holdtræning er noget for dig, er du altid velkommen til at skrive til os eller ringe til Jacob på +45 2422 4943. Du er også velkommen til at komme og se Vesterbronx Gym på Vesterbrogade 76, 2. sal, 1620 København V.

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde:

Holdtræning i København på Vesterbro

På vores holdtræning kan du altså nyde flere af fordelene fra personlig træning til halv pris ved at træne i gruppe. Vi sørger for intensiv og sjov træning af hele kroppen i et lille fællesskab på Vesterbro i København.

Vores holdtræning er designet til at sikre dig en tæt opfølgning fra vores tilstedeværende træner og der er højst 5 deltagere på hvert hold. Det betyder, at du får en træning, der er både personlig, effektiv og budgetvenlig. Vores trænere er erfarne og dedikerede til at hjælpe dig med at nå dine mål i en travl hverdag.

Vi fokuserer på at optimere din løfteteknik, så du kan træne effektivt og i tråd med din kropsbygning samt mål. Og som del af en gruppe kan du dele dine erfaringer og tanker med ligesindede og blive inspireret af de andre deltagere. Vi skaber en atmosfære af fællesskab og samarbejde, hvor alle kan lære af hinanden og blive motiveret til at opnå deres mål.

Du får et træningsprogram, som er personligt tilpasset til dine behov og mål til eventuelle træninger på egen hånd. Vi tager hensyn til dine styrker og svagheder og sørger for, at du får den rette træning, der passer til din krop og dine mål. Vi sørger også for at gøre træningen sjov og udfordrende, så du vil føle dig tilfreds med din træning og se resultater hurtigt.

Tilmeld dig vores holdtræning på Vesterbro i København i dag og oplev de mange fordele ved at træne i gruppe. Få en effektiv træning, personlig opfølgning og en sjov og motiverende atmosfære. Vi glæder os til at hjælpe dig med at nå dine mål på en sjov og holdbar måde!