Maxers holdtræning er for dig, som ønsker fast træning hver uge, optimering af din løfteteknik, mere energi i hverdagen og feedback som i personlig træning, men til en lavere pris. Du vil samtidig blive en del af et fællesskab med ligesindede, hvor erfaringsdeling, støtte og motivation er i højsæde.

Vi tilbyder to forskellige hold med hvert deres fokus:

 1. Træningsholdet: øget styrke, reduktion af fedtprocent, muskelopbygning - 1 eller 2 gange om ugen.
 2. Vægttabsforløbet: styrketræning for kvinder, vaner, kost, vægttab - 1 træning og 1 gruppecoaching per uge i 12 uger.

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde:

Træningsholdet - 1 eller 2 træninger om ugen

Træningsholdet er for dig, som vil have struktureret og målrettet træning i høj kvalitet. Hver uge, uge efter uge. Du ved nemlig at konsistens er essentielt for dine resultater. Træningsholdet er for dig, som gennem fast træning vil øge styrken, muskelmassen, forbedre teknikken eller reducere fedtmassen.

Udover sved på panden får du instruktion i de store øvelser (+ varianter heraf), løbende tilpasning af din teknik, øget styrke samt et træningsprogram med progression til hvis du træner ved siden af holdtræningerne. Derudover vil du få værktøjer til at planlægge din egen træning fremadrettet, så du kan fortsætte din udvikling.

Fordelene ved Maxers træningshold

 • Få fordelene fra personlig træning til halv pris ved at træne i gruppe
 • Intensiv og sjov træning af hele kroppen i et lille fællesskab
 • Aldrig mere end 6 deltagere, så du får tæt opfølgning og en tilstedeværende træner
 • Få optimeret din løfteteknik
 • Personligt tilpasset træningsprogram
 • Fri support på mail

Praktisk om træningsholdet

Vi har hold både om morgenen og eftermiddagen - og opretter løbende nye hold. Vælg mellem 1 eller 2 træninger per uge.

Fokus er på at træne hele kroppen og opbygge træningsvaner, der understøtter din rejse mod dine mål. Sessionerne vil indebære opvarmning, mobilitet, teknik, helkropsøvelser og elementer af intervaltræning.

Alle træninger varer 60 minutter og foregår i Vesterbronx Gym på Vesterbrogade 76, 2. sal, 1620 København V.

Træner og coach på forløbet er Celine Sofie Jensen, som du også kan læse mere om.

Pris: 1 gang om ugen koster 1.250 kr. per måned (312,5 kr. per gang), mens 2 gange om ugen koster 2.250 kr. per måned (281,25 kr. per gang). Begge dele er løbende abonnement uden binding - og der er ingen åndssvage oprettelsesgebyrer. De bedste resultater kommer ikke gennem tvangsbinding, men gennem et godt og resultatgivende samarbejde.

1 gang om ugen 2 gange om ugen
4 gange om måneden 8 gange om måneden
Pris: 1.250 kr. Pris: 2.250 kr.
Tilmeld mig! Tilmeld mig!
Holdoversigt Tidspunkt
Hold 1 Mandag kl. 06.30-07.30
Hold 2 Mandag kl. 16.30-17.30
Hold 3 Onsdag kl. 06.30-07.30
Hold 4 Onsdag kl. 16.30-17.30

Vægttabsforløbet - 1 træning og 1 gruppecoaching per uge i 12 uger

Vægttabsforløbet er for dig, som tidligere har prøvet kure, vægttab eller livsstilsændringer (måske flere gange?), men ikke er kommet i mål. Måske har du tabt dig - adskillige kg - men er endt med at tage det hele på igen (og mere til?). Den frustration kender vi.

Vægttabsforløbet er for dig, som ønsker langsigtede resultater og en livsstilsændring, som du kan holde. Der findes ikke noget quickfix eller magiske løsninger, så derfor giver vi dig træning af højeste kvalitet i kombination med værktøjer til at minimere overspisning, få et mere afslappet forhold til mad, træning og sundhed og hjælp til at leve det liv, du ønsker.

I kernen af vægttabsforløbet ligger også gruppecoaching, hvor fokus er på at skabe indsigt i (og mulighed for at ændre) dine vaner, så du i højere grad forstår hvilke mekanismer der ligger bag både din gode og dårlige oplevelser med træning, mad og vægttab.

Fordelene ved Maxers vægttabsforløb

 • Få fordelene fra personlig træning til lavere pris
 • 12 ugers intensiv og sjov træning af hele kroppen i et lille fællesskab
 • Gruppecoaching med ligesindede, som deler erfaringer, tanker, refleksioner
 • Oplev at du ikke står alene med dine tanker og udfordringer
 • Aldrig mere end 6 deltagere, så du får tæt opfølgning og en tilstedeværende træner
 • Faglige oplæg omkring kost, vaner, adfærd, motivation, træning (og andre emner, vi finder i fællesskab)
 • Adgang til en lukket Facebook-gruppe
 • Personligt tilpasset træningsprogram
 • Kropsanalyse-scanning (inBody) hvis du ønsker det
 • E-bog med nyttige værktøjer fra forløbet og viden, der kan hjælpe dig videre.
 • Mulighed for tilkøb af individuelle coachingsessioner

Praktisk om vægttabsforløbet

Fra starten af 2020 opretter vi et hold kun for kvinder med træning om morgenen (fx tirsdage kl. 6.30) og gruppecoaching om eftermiddagen (fx torsdage kl. 16.00). Dette fastlægges ud fra de første tilmeldinger.

Fokus i træningen er på at træne hele kroppen og opbygge træningsvaner, der understøtter din rejse mod dine mål. Sessionerne vil indebære opvarmning, mobilitet, teknik, helkropsøvelser og elementer af intervaltræning. Alle træninger varer 60 minutter og foregår i Vesterbronx Gym på Vesterbrogade 76, 2. sal, 1620 København V.

Fokus i gruppecoachingen er at opnå indsigt i (og ændre) dine vaner, få værktøjer til at mindske madstress, få et mere balanceret forhold til mad og træning, få en mere balanceret tilgang til sundhed og hjælp til at leve det liv, du ønsker. Alle coaching-sessioner varer 90 minutter og foregår i Vesterbronx Gym på Vesterbrogade 76, 2. sal, 1620 København V.

Pris: 7.750 kr. for 12 ugers forløb med 12 træninger á 60 minutter og 12 gruppecoaching-sessioner á 90 minutter. Det er muligt at betale i rater efter aftale.

Tilmeld dig via mail til celine@maxer.dk eller via formularen.

Vægttabsforløbet: 12 uger
12 træninger á 60 minutter
12 coaching-sessioner á 90 min
Pris: 7.750 kr.

Træner og coach på forløbet er Celine Sofie Jensen, som du også kan læse mere om.

Ofte stillede spørgsmål

Er jeg den rette til jeres holdtræninger?
Maxers holdtræning er det rette for dig, hvis du vil have faglig sparring i høj kvalitet, men til en lavere pris end personlig træning. Du vil få fast træning hver uge og kan kombinere det at opnå et træningsmæssigt resultat og livsstilsændring med et socialt aspekt. Træningsholdet kører fast, mens vægttabsforløbet af et afgrænset 12 ugers forløb.

Der er mange bootcamps i København - hvorfor vælge Maxer?
De fleste bootcamps har fokus på i en kort periode på fx 6-8 uger at træne meget hårdt og spise restriktivt efter en kostplan. Det giver flotte resultater, der kan vises frem som transformationsbilleder på sociale medier, men de færreste kan holde deres resultater fordi de ikke kan fortsætte med at træne, spise og leve på samme måde. Vi fokuserer på langsigtede løsninger med vaner, der er til at holde. Derfor er vores forløb længere og ofte på abonnement, så du kan fortsætte til du er klar til at stå på egne ben.

Hvorfor er det gruppecoaching og ikke individuel coaching?
Gruppecoaching er bygget op omkring tillid, nærvær og tryghed. Ved at skabe et trygt rum, hvor alle kan dele deres tanker, erfaringer og viden, får den enkelte mulighed for at lære og udvikle sig samt få støtte og opbakning undervejs. Ved at være i en gruppe, vil du opleve at du ikke er alene med dine udfordringer og fællesskabet kan hjælpe og støtte dig i din udvikling.

Skal jeg have erfaring med træningen inden jeg melder mig til jeres hold?
Du kan både have ingen, lidt eller meget erfaring med træning før du starter. Træningen vil nemlig tage udgangspunkt i dit træningsniveau og målsætning, så det vigtigste er, at du vil hjælp til at nå næste niveau.

Hvad gør jeg hvis jeg stadig er i tvivl om det er noget for mig?
Hvis du stadig er tvivl om, hvorvidt vores holdtilbud er noget for dig, er du altid velkommen til at skrive til os eller ringe til Celine på +45 6016 8775. Du er også velkommen til at komme og se Vesterbronx Gym på Vesterbrogade 76, 2. sal, 1620 København V.

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde:

Maxer ApS | Eskildsgade 5, 3 | 1657 København V | info@maxer.dk | +45 2422 4943 | CVR: 36685026