Marie Louise Cramers billede
Marie Louise Cramers billede

Jeg er 25 år, bosat i København, og jeg har en bachelor i Idræt og sundhed fra Syddansk Universitet, og jeg vil beskrive mig selv som sundhedsentusiast.

I mit arbejde som livsstilscoach hjælper jeg mine kunder med at opnå deres mål gennem et afbalanceret forhold til kost og træning, så det bliver en ny livsstil for dem. På den måde kan de fastholde det på lang sigt.

Jeg elsker at hjælpe mennesker med at opnå deres drømme, og jeg nyder at følge mine klienters udvikling fra første gang de træder ind ad døren, til de kan fortsætte på egen hånd med rank ryg, viden og masser af gå-på-mod.

Jeg tror ikke på fanatiske tilgange til hverken kost eller træning, men jeg har en stor tiltro til at hjælpe folk med at tage flere gode beslutninger i dagligdagen. Hvis du spiser sundt og tager fornuftige beslutninger 80% af tiden, så gør det ikke noget, at du også spiser lidt kage, chokolade - eller noget tredje, som du sætter pris på.

Min forhåbning er, at vi kan skabe et mere afslappet forhold til vores krop, kost og træning. Et forhold baseret på glæde og værdsættelse.

Til daglig befinder jeg mig enten på mit kontor på Østerbro eller i Sporting Health Club på Gothersgade i København og du kan læse mere om mig på min hjemmeside

Mit indhold
Bog: Stærk - Din guide til effektiv løfteteknik
STÆRK er bogen for dig, der vil fordybe dig i løfteteknik.

Læs mere om bogen her

Maxer ApS | Eskildsgade 5, 3 | 1657 København V | info@maxer.dk | +45 2422 4943 | CVR: 36685026