Marie Louise Cramer ejer Cramers Studie i København, hvor der både er teamtræning og personlig træning.
Marie Louise Cramer ejer Cramers Studie i København, hvor der både er teamtræning og personlig træning.

Hej, jeg hedder Marie Louise og driver Cramers Studie i København. Jeg har en bachelor i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet (SDU), er forfatter til bogen "Din Sunde Plan" og vil beskrive mig selv som sundhedsentusiast.

Foruden min bachelor, er jeg uddannet gennem Precision Nutrition, Paul Petersens Idrætsinstitut, CHEK og Fitness Institute.

I mit arbejde som livsstilscoach hjælper jeg mine kunder med at opnå deres mål gennem et afbalanceret forhold til kost og træning, så det bliver en ny livsstil for dem. På den måde kan de fastholde det på lang sigt.

Jeg elsker at hjælpe mennesker med at opnå deres drømme, og jeg nyder at følge mine klienters udvikling fra første gang de træder ind ad døren, til de kan fortsætte på egen hånd med rank ryg, viden og masser af gå-på-mod.

Marie Louises træningsfilosofi

Jeg tror ikke på fanatiske tilgange til hverken kost eller træning, men jeg har en stor tiltro til at hjælpe folk med at tage flere gode beslutninger i dagligdagen. Hvis du spiser sundt og tager fornuftige beslutninger 80% af tiden, så gør det ikke noget, at du også spiser lidt kage, chokolade - eller noget tredje, som du sætter pris på.

Min forhåbning er, at vi kan skabe et mere afslappet forhold til vores krop, kost og træning. Et forhold baseret på glæde og værdsættelse.

Til daglig befinder jeg mig enten på mit kontor på Østerbro eller i Cramers Studie på Esplanaden i København og du kan læse mere om mig på min hjemmeside