Jonas Thylstrup er personlig træner og tidligere ejer af InnerGym.
Jonas Thylstrup er personlig træner og tidligere ejer af InnerGym.

Min interesse for træning, kost og bevægelse begyndte i fitness- og bodybuildingverdenen. Dog førte en stor grad af nysgerrighed og passion for alsidighed mig til at søge efter mere holistiske træningsformer.

Det første jeg stødte på og gav mig i kast med var gymnastik, balance- og håndstandstræning. Herefter forskellige former for kropsvægtstræning, mobilitet og klatring. Det som jeg hidtil har lagt flest træningstimer i, er håndstand, da denne disciplin har en stor sværhedsgrad og det kræver noget helt ekstraordinært for virkelig at kunne mestre balancens svære kunst.

Uddannelse og inspiration

Gennem en lang række bøger, artikler, seminarer og studier under forskellige trænere, samt utallige timers fysisk udfoldelse indenfor de forskellige områder, forandrede jeg fuldstændig mit syn på træning og bevægelse. Fra at være begrænset til en bestemt metode eller måde at træne på, opfatter jeg nu kroppen som et udsøgt redskab med næsten uanede muligheder for bevægelse og udvikling.

Udover kendskab til de førnævnte træningsformer, har jeg en stor interesse for og bred viden indenfor kost, kosttilskud, restitution, skadeforebyggelse og genoptræning.

Af uddannelser har jeg blandt andet taget:

  • Professionel træner - Kropsakademiet
  • Movement X, The Corset og Locomotion - Ido Portal
  • Gymnastic Bodies - Christopher Sommer
  • Kettlebell Level 1 - Thierry Sanchez
  • Movement Archery - Tom Weksler

Jeg har arbejdet som personlig træning i Butcher’s Lab, Sporting Health Club, Ranløv&Boesen og Kurhotel Skodsborg.

Jeg føler stor glæde ved at give min viden videre og tilbyder derfor både personlig træning for én eller flere personer samt workshops indenfor blandt andet gymnastik og mobilitet.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.