Christopher Lund Dahl arbejder som personlig træner i København hos Maxer.dk
Christopher Lund Dahl arbejder som personlig træner i København hos Maxer.dk

Hej, jeg hedder Christopher Lund Dahl og som din personlige træner vil jeg hjælpe dig med at nå dine mål. Jeg arbejder især med styrke, optimering af teknik, muskelopbygning og smerter.

Som person er jeg nysgerrig, hjælpsom og har et veludviklet bullshit-filter (ganske nødvendigt indenfor kost og træning). Det bedste jeg ved er, at følge mine klienters rejse og udvikling mod deres mål - uanset om det er med at opbygge nye vaner, blive smertefri, stærkere eller tabe nogle kg.

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde:

Måske vil du:

 • Optimere din løfteteknik og blive stærkere
 • Opbygge muskelmasse
 • Få styr på din kost
 • Reducere din fedtprocent
 • Opbygge holdbare vaner i hverdagen
 • Skal til optagelsesprøve hos Politi, Falck mv.Min trænings- og kostfilosofi

Jeg tror på at træning og bevægelse skal give dig en god følelse. Måske synes du det er sjovt mens du træner, måske elsker du den energi du får ud af det, glæden ved at løfte mere vægt, hvad det gør ved din krop eller noget helt femte.
Gennem at udfordre og udforske din krop, kan du opnå stor glæde og frihed. Det skal vi lave en strategi sammen for at opnå med udgangspunkt i dine ønsker og din hverdag.

Frihed ønsker jeg også at hjælpe dig med at opnå i forbindelse med kosten, hvor mange tænker meget på bestemte fødevarer som værende forbudte, usunde eller fedende – men det findes ikke. Doseringen og dine vaner er afgørende.
Sundhedshysteriet, de mange myter og ekstreme tilgange gør det svært at vide hvad man skal gøre. Derfor er et af mine mål at give dig klare svar på dine spørgsmål og en større forståelse af træningen, kosten og alle de andre faktorer, som påvirker dine resultater.

Naturlig interesse i træning og sport

Sport har altid været en stor del af mit liv og især fodbold har en særlig plads i mit hjerte. I 2010 blev min interesse for styrketræning vakt. Det fascinerede mig hvordan kroppen responderede på træningen. Hvilke mekanismer var bag, hvilke muskler arbejder hvornår og hvad man kan gøre for hurtigere at nå sine mål?

På trods af jeg blev personlig træner i 2013 var min egen motivation for at træne dalende. Jeg var nervøs for om min løfteteknik var god nok og bekymrede mig om hvorvidt jeg ville blive skadet – og endte med at stoppe al træning i en periode på grund af denne frygt.

Det var en stor omvæltning fra altid at have været fysisk aktiv og jeg var egentlig glad for styrketræningen, men jeg var utryg ved træningen på grund af de mange (mis)informationer, jeg havde fået. Derfor søgte jeg mere information og blev især anbefalet bogen ”Explain Pain” af Lorimer Moseley og David Butler, som forandrede mit syn på kroppen og smerte radikalt.

At læse denne bog var som at træde ind i en ny verden, som hidtil havde været ukendt for mig. Den ændrede fundamentalt ved mit syn på kroppen og lærte mig mere om nervesystemets vigtighed. Jeg fandt en ny tryghed i min krops robusthed og evne til at tilpasse sig, hvorefter jeg begyndte at træne igen – og det har jeg nydt lige siden.

Jeg brænder for at hjælpe andre med at finde glæde og tryghed med bevægelse og træning og lægger stor vægt på at afmontere den frygt som jeg nu kan se uden tvivl var ødelæggende for min motivationen dengang.

Uddannelse og kurser

Jeg har flere hundrede timers erfaring med klienter, men erfaring er ikke nok i sig selv. Som en del af mine faglige udvikling, deltager jeg løbende i forskellige kurser og uddannelser, som gør mig endnu bedre til at hjælpe dig.

 • BSc. i Idræt ved Københavns Universitet
 • L1: Teknik i squat, bænkpres og dødløft v/Jacob Beermann, Maxer.dk
 • L2: Variationer af squat, bænkpres og dødløft v/Jacob Beermann, Maxer.dk
 • Moderne Smertevidenskab, Smertevidenskab.dk
 • Smerte og symptommodificering, Smertevidenskab.dk
 • Motivational Interviewing (den motiverende samtale) - grunduddannelse v/Peter Brolund, MIcenter.dk
 • Motivational Interviewing (den motiverende samtale) - overbygning v/Peter Brolund, MIcenter.dk
 • Advanced Programming, v/ Thor Wowk Larsen, Fitness World PT Academy
 • EHFA-certificeret Personlig Træner, v/ Fitness Institute
 • Programlægning, v/ Rasmus Thorø, FysioDanmark

Hvis du er nysgerrig på hvad jeg ellers laver, så kan du finde mig på Instagram eller LinkedIn.

Hvem er du og hvad kan jeg hjælpe dig med

Jeg arbejder med alle typer mennesker, gammel som ung. Jeg hjælper kvinder med at opnå træningsglæde og mestringsfølelse gennem øget styrke og mænd med at blive stærkere og få mere muskelmasse. Allerhelst vil jeg arbejde med dig, som ønsker at udvikle dig og lære mere om styrketræning og kost på en struktureret og sjov måde.

Mine tidligere klienter har jeg hjulpet med at:

 • Blive stærkere - generelt eller i en specifik øvelse eller bevægelse
 • Komme i bedre fysisk form til gavn i hverdagen
 • Reducere fedtprocent og øge muskelmasse
 • Komme godt igang med træning som nybegynder
 • Blive selvstændig og tryg ved din løfteteknik og udstyret i centeret
 • Bedre forstå din krops behov, så du undgår sundhedsstress
 • Give slip på restriktioner og regler omkring din kost, sundhed og træning

Forløb for dig som vil have resultater

Jeg arbejder kun i forløb, dvs. ikke med enkelttimer, da jeg ikke mener, at du kan få de resultater, som du ønsker på én session. Ved at aftale et forløb, kan jeg garantere bedre resultater og opbyggelsen af en strategi, som du kan fastholde på lang sigt. På denne måde kan du få vedholdende resultater.

I et forløb kommer vi omkring mange forskellige elementer, som vi i fællesskab skal vurdere i hvor høj grad har indflydelse på dine resultater af træningen. Sammen vil vi se nærmere på din dagligdag, herunder arbejdsdag, søvn, kost og fysiske aktivitet for at sammen finde en god vej videre.

Hvis du ikke føler, at nogle af pakkerne passer til dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning sammen. Måske bor du ikke i København og ønsker online vejledning?

Jeg glæder mig til at høre fra dig! Du kan altid skrive til mig i denne formular, på cld@maxer.dk eller ringe til mig på +45 2985 8112.

Personlig træning uden binding

Hos mig får du personlig træning på abonnement uden binding. Det betyder at vi sammen kan have fuldt fokus på dit mål på en måde du kan fastholde på lang sigt, lavere månedlige betalinger i stedet for pakker med store forudbetalinger og fleksibilitet på vejen mod dit mål.

Træningen foregår i Vesterbronx Gym, Vesterbrogade 76, 2 sal, 1620 København V - din adgang er selvfølgelig inkluderet i prisen.

1 gang om ugen 2 gange om ugen
4x Personlig træning/mnd. 8x Personlig træning/mnd.
Træningsprogram Træningsprogram
Kostvejledning Kostvejledning
Fri mail-support Fri mail-support
Individuel strategi Individuel strategi
Adgang til træningscenter Adgang til træningscenter
Abonnement uden binding Abonnement uden binding
Pris: 3.000 kr. (750/session) Pris: 5.600 kr. (700/session)
Ja tak, tilmeld mig! Ja tak, tilmeld mig!

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde:

Anmeldelse af personlig træner Christopher