Reference: Charlotte Esbjørn Meget øvet

"Jeg startede samarbejdet med Jacob i 2015 i en alder af 47 år kort tid efter mit første styrkeløft-stævne. 3 år senere vandt jeg både EM og VM i styrkeløft for masters 2 i 2018."
Charlotte Esbjørn vandt VM i styrkeløft for masters 2 i 2018.

Tags:

Jeg var på workshop om de tre store løft hos Jacob i 2014 - og selvom jeg lærte en del i den weekend, så blev jeg også pinligt bevidst om alle mine mangler. Jeg startede derfor mit samarbejde med Jacob, fordi jeg gerne vil blive rigtig god til styrkeløft - som i rigtig god. Derfor var det nærliggende at spørge en af Danmarks bedste styrkeløftere om hjælp.

Efter at have trænet med styrke som mål i en årrække, besluttede jeg mig for at ville prøve et styrkeløft-stævne. Til mit første stævne løftede jeg i klassisk styrkeløft 105 kg i squat, 70 kg i bænkpres og 132,5 kg i dødløft.

Nu er mine bedste løft:

  • Squat: 152,5 kg ved EM klassisk 2018
  • Bænk: 90 kg ved VM klassisk 2018
  • Dødløft: 182,5 kg ved DM klassisk 2018
  • Total: 420 kg ved EM klassisk 2018

Og så er jeg selvfølgelig enormt stolt over at kunne kalde mig både europamester og verdensmester.

Mine primære ønsker til Jacob var at blive bedre teknisk i de tre løft og at få tilrettelagte træningsprogrammer, der kan hjælpe mig til at blive en stærkere og bedre styrkeløfter. Og jeg er nu godt på vej.

Jacobs programmer udfordrer mig på et godt niveau - og vigtigst: minimere tiden jeg skal bruge på skader. Og dét er en ting jeg prioriterer rigtig højt med mine +50 år.

Jacobs måde at arbejde med forbedringer af min teknik fungere også fint. Jeg er meget utålmodig, men Jacob tager små sikre skridt. Mit ambitionsniveau er meget højt - nok højere end de flestes, men jeg er sikker på at jeg nok skal komme i mål med Jacobs hjælp.

På det personlige plan vil jeg sige, at Jacob er god til at møde mennesker præcis hvor de er. Både med hensyn til træning, men også på det mere private niveau. Jacob både taler og lytter meget og forklarer gerne dybdegående hans tanker.

Han er meget pædagogisk og selvom det er en god ting størstedelen af tiden, så kan en utålmodig gammel kone som mig godt nogle gange forsøge at skynde lidt på processen.

At arbejde med Jacob som træner er i ordets bogstaveligste forstand et samarbejde. Og gudskelov for det.

Læs andre referencer her.

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.

Hej, jeg er Jacob Beermann

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.
Jeg hjælper mine klienter med at opnå deres mål på en effektiv og motiverende måde. Mange af mine klienter ønsker at få bedre teknik, blive stærkere eller smertefri - og det er i høj grad min spidskompetence med min kandidatgrad (MSc.) i Smerter fra University of Edinburgh i Skotland. Uanset om d... Læs mere

Kommentarer

Tilføj kommentar

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Markdown.

  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <hr>