Anders Nedergaards billede
Anders Nedergaards billede

Jeg er uddannet sundhedsfaglig akademiker (biokemi og humanbiolog) fra Københavns Universitet (KU) og ph.d. i muskelbiologi også fra Københavns Universitet. Jeg har en del erfaring som træner, skribent, radiovært, foredragsholder og konsulent samt selvfølgelig som udøver.

Du kender mig måske fra mit program på Radio24syv "Fitness M/K", hvor jeg i mere end 200 episoder har interviewet spændende gæster og forsøgt at dele ud af min viden.

Det er min erfaring, at hvis man gerne vil gøre sin mening gældende under paraplyen sundhed/træning/ernæring, er det bedst, at være enten tidligere eliteudøver eller aktiv/forhenværende spinning/pump/aerobics-underviser - selvom de fleste af disse reelt mangler den faglige tyngde. Omvendt ser man desværre ofte mange uddannede medicinere og fysiologer, som har store mangler på det praktiske plan.

Nogle brugere vil nok kende mig under aliaset "incognito", som jeg har benyttet mig af på en del danske og udenlandske træningsrelaterede debatfora igennem tiden.

Jeg ser en stor force i kombinationen af mit stærke teoretiske grundlag og min store praktiske erfaring. Inden for emnerne ernæring og træning, er der desværre mange mærkelige ideer om hvordan tingene skal gøres og med min baggrund kan jeg forholde mig til disse og give et bud på hvad der egentlig holder.

Jeg forsøger med tungen lige i munden at have en fod i begge lejre, så jeg kan fastholde kombinationen af teori og praksis. Og kommunikere den på en letforståelig måde.

Mit indhold
  • Frivend er en god øvelse til dig, der træner vægtløftning eller CrossFit.

    Frivend (power clean) Let øvet

    På engelsk hedder den power clean, hvilket kommer fra at du hiver hårdere i stangen og griber stangen mere oprejst fremfor i hug som i normale vend - dermed mere power. Derfor skal du lave...
Bog: Stærk - Din guide til effektiv løfteteknik
STÆRK er bogen for dig, der vil optimere din løfteteknik.

Læs mere om bogen her

Maxer ApS | Eskildsgade 5, 3 | 1657 København V | info@maxer.dk | +45 2422 4943 | CVR: 36685026