Online personlig træning er for dig, som bor langt væk fra København, men stadig ønsker et forløb af høj faglig kvalitet på rejsen mod dine mål. Du får et veltilrettelagt personligt træningsprogram, som er tilpasset til dine behov, præferencer og hverdag - og sammen med din online personlig træner arbejder du med opbygge holdbare vaner, så du kan fastholde dine resultater.
Læs hvad andre synes om os på Trustpilot. Læs om andres erfaringer hos os på Google Review

Vi har kun to krav til dig, hvis du ønsker online personlig træning: 1) du skal have adgang til internettet (mon ikke du lige kan klare det?) og 2) du har lyst til at lære og arbejde for at nå dine mål.

Hvem er online personlig træning for?

Med et individuelt tilpasset onlineforløb kan du sætte dine mål i fokus og turbo på din udvikling - uanset hvor du bor. Det er et fleksibelt alternativ til en personlig træner i København med fokus på at give dig den viden og de værktøjer, som skal til for at du både kan opnå og fastholde dine ønskede resultater.

Vi arbejder især med klienter, som vil:

 • Være stærkere i de store løft.
 • Øge muskelmassen.
 • Reducere fedtprocenten.
 • Blive smertefri.
 • Klare optagelsesprøven til Politiet, Falck osv.
 • Forbedre mobiliteten.
 • Optimere løfteteknikken.

Fordelen ved en online personlig træner

Du sparer tid - og penge - på både transport til og fra sessioner og forløbet, hvilket gør online personlig træning mere fleksibelt, så du kan køre det i dit eget tempo i vante omgivelser - men med bedre struktur på din træning. Uanset om du træner i det lokale træningscenter, på dit arbejde eller derhjemme, så laver vi et skræddersyet træningsprogram til netop dig.

For at sikre dig løbende udvikling og tilpasning af dit forløb, er det vigtigt at du giver feedback på hvordan det går. Fordi vi ikke ses face-to-face, så ligger der et ansvar på dine skuldre om at fortælle os hvad vi i samarbejde kan gøre for at optimere processen - og vi hjælper naturligvis med mulige løsninger.

Den løbende kontakt sikrer at vi bedst muligt kan hjælpe dig og at du får mest muligt ud af dit forløb. Derfor laver vi som udgangspunkt ikke enkeltstående træningsprogrammer, men arbejder med forløb, der inkluderer:

 • Træningsprogram tilpasset dig.
 • Feedback på dine videoer (teknik i øvelser, mobilitet).
 • Ugentlig opfølgning i WhatsApp.
 • Opstartssnak efter behov.
 • Tilpasning af din koststrategi og vaner.
 • Løbende tilpasning af dit program.
 • Fri support via WhatsApp.

Få en uforpligtende samtale:

Sådan kommer du i gang med din personlig træner online

Vi har ét primært krav til dig og det er, at du skal være engageret i dit forløb. Det betyder ikke, at du skal være på et bestemt niveau på forhånd, men at du har lyst til at bruge tid og energi på samarbejdet – så vi sammen kan sørge for at du opnår de ønskede resultater.

Det koster 1.449 kr. per måned som et løbende abonnement uden binding - og der er ingen åndssvage oprettelsesgebyrer. De bedste resultater kommer ikke gennem tvangsbinding, men gennem et godt og resultatgivende samarbejde.

Processen for at starte et onlineforløb hos os er:

 1. Du ønsker at starte og udfylder formularen ved at trykke ansøg.
 2. Vi kontakter dig hurtigst muligt (24-48 timer) for at finde det rette match for dig og aftale opstarten.
 3. Du modtager det første træningsprogram og herefter kører forløbet med løbende justeringer.

Du kan få online personlig træning hos vores 5 trænere og du kommer i gang ved udfylde formularen, når du trykker ansøg hos en af os.

Hvis du har brug for at mødes, så kan du tilkøbe sessioner enkeltvis efter aftale.

Onlinetræning for kvinder med Karoline Stranddal. Ansøg hos Karoline

Online personlig træning i hele Danmark med Jacob Beermann Ansøg hos Jacob

Personlig træner Søren Eltong Ansøg hos Søren

Få Jonas som din fysioterapeut og træner på Vesterbro i København. Ansøg hos Jonas

Få Robin Jauer som onlinetræner via nettet. Ansøg hos Robin

Hvis du stadig ikke har fundet svar på dit spørgsmål er du hjertelig velkommen til at skrive til os.

Ofte stillede spørgsmål om online personlig træning

Her har vi samlet nogle af de spørgsmål, som vi oftest får om hvordan en online personlig træner fungerer.

Hvordan fungerer online personlig træning?

Online personlig træning indebærer at du får et skræddersyet træningsprogram og løbende vejledning fra en af vores personlige træner. Samtidig hjælper vi dig med en passende koststrategi og understøttende vaner, der er til at holde i en travl hverdag.

Er online personlig træning effektiv?

Ja, online personlig træning kan være meget effektivt, især når samarbejdet mellem klient og træner fungerer godt med løbende tilpasninger af træningsprogrammet og koststrategien ud fra dine individuelle behov, mål, hverdag og udvikling.

Hvordan kan jeg kommunikere med min træner?

Kommunikationen med din træner foregår typisk via e-mail eller WhatsApp. På den måde har du mulighed for at modtage feedback, stille spørgsmål og få løbende vejledning, når det passer dig bedst. Du kan også sende videoer af dine løft og få feedback på din løfteteknik. Efter aftale kan vi også snakke sammen online eller via telefon.

Hvad hvis jeg stadig er i tvivl om det er noget for mig?

Hvis du er tvivl om, hvorvidt vores onlineforløb er noget for dig, er du altid velkommen til at skrive til os eller vi kan ringe dig op, hvis du taster dit telefonnummer herunder.

Få en uforpligtende samtale:

Få en personlig træner online

Uanset hvor du befinder dig, åbner online personlig træning og coaching dørene til en lang række muligheder for at nå dine mål - uden at du behøver bo i København.

Forestil dig at blive stærkere end du har været før, at løfte vægte, du ikke troede var mulige for dig og at forme din krop ud fra dine ønsker. Med online personlig træning kan du opnå dette. Vores skræddersyede træningsprogrammer fokuserer på at give dig styrke i de store løft, øge din muskelmasse og reducere din fedtprocent - afhængigt af dine mål.

Samtidig ønsker vi at hjælpe dig med at få et afbalanceret forhold til krop, kost og træning. Derfor laver vi som udgangspunkt ikke kostplaner, men arbejder med dine kostvaner. Vores trænere er dedikerede til at hjælpe dig med at blive bedre teknisk, opleve færre smerter og forbedre din mobilitet, så du kan bevæge dig frit og uden begrænsninger.

Og hvis du drømmer om at klare optagelsesprøver til Politiet, Falck eller andre krævende job, så er vi her for at hjælpe dig med at opnå det.

Det bedste ved online personlig træning er fleksibiliteten. Uanset om du bor langt væk fra København eller har en travl hverdag, tilpasses dit program til dine behov og din tilgængelige tid. Du får adgang til ekspertvejledning og motivation uanset hvor du er, så du kan opnå dine mål - når det passer dig bedst.

Tag det første skridt mod en stærkere, sundere og mere glædesfuld hverdag med online personlig træning og coaching. Lad os finde den rette vej videre sammen.