Online personlig træning er for dig, som bor langt væk fra København, men stadig ønsker et forløb af høj faglig kvalitet på rejsen mod dine mål. Du får et veltilrettelagt personligt træningsprogram, som er tilpasset til dine behov, præferencer og hverdag - og sammen med din træner arbejder I med opbygge holdbare vaner, så du kan fastholde resultaterne.

De eneste krav vi har er, at du har adgang til internettet (mon ikke du lige kan klare det?), at du har lyst til at lære og arbejde for at nå dine mål.

Hvem er online personlig træning for?

Med et individuelt tilpasset onlineforløb kan du sætte dine mål i fokus og turbo på din udvikling - uanset hvor du bor. Det er et fleksibelt alternativ til personlig træning i København med fokus på at give dig den viden og de værktøjer, som skal til for at du både kan opnå og fastholde dine ønskede resultater.

Vi arbejder især med klienter, som vil:

 • være stærkere i de store løft
 • øge muskelmassen
 • reducere fedtprocenten
 • blive smertefri
 • klare optagelsesprøven til Politiet, Falck osv.
 • forbedre mobiliteten
 • optimere løfteteknikken

Fordelen ved en online personlig træner

Du sparer tid - og penge - på både transport til og fra sessioner og forløbet, hvilket gør forløbet mere fleksibelt, så du kan køre det i dit eget tempo i vante omgivelser - men med bedre struktur på din træning. Uanset om du træner i det lokale træningscenter, på dit arbejde eller derhjemme, så laver vi et skræddersyet program til netop dig.

For at sikre dig løbende udvikling og tilpasning af dit forløb, er det vigtigt at du giver feedback på hvordan det går. Fordi vi ikke ses face-to-face, så ligger der et ansvar på dine skuldre om at fortælle os hvad vi i samarbejde kan gøre for at optimere processen - og vi hjælper naturligvis med mulige løsninger.

Den løbende kontakt sikrer at vi bedst muligt kan hjælpe dig og at du får mest muligt ud af dit forløb. Derfor laver vi som udgangspunkt ikke enkeltstående træningsprogrammer, men arbejder med forløb, der inkluderer:

 • Træningsprogram tilpasset dig
 • Feedback på dine videoer (teknik i øvelser, mobilitet)
 • Ugentlig opfølgning per mail
 • Opstartssnak efter behov
 • Tilpasning af din koststrategi og vaner
 • Løbende tilpasning af dit program
 • Fri support per mail

Få en uforpligtende samtale:

Sådan kommer du i gang

Vi har ét primært krav til dig og det er, at du skal være engageret i dit forløb. Det betyder ikke, at du skal være på et bestemt niveau på forhånd, men at du har lyst til at bruge tid og energi på samarbejdet – så vi sammen kan sørge for at du opnår de ønskede resultater.

Det koster 1.249 kr. per måned som et løbende abonnement uden binding - og der er ingen åndssvage oprettelsesgebyrer. De bedste resultater kommer ikke gennem tvangsbinding, men gennem et godt og resultatgivende samarbejde.

Processen for at starte et onlineforløb hos os er:

 1. Du ønsker at starte og udfylder formularen ved at trykke ansøg.
 2. Vi kontakter dig hurtigst muligt (24-48 timer) for at få svar på spørgsmål til din formular.
 3. Du modtager første træningsprogram og herefter kører forløbet med løbende justering.

Du kan få online personlig træning hos vores fire trænere og du kommer i gang ved udfylde formularen, når du trykker ansøg hos en af os.

Onlinetræning for kvinder med Karoline Stranddal. Ansøg hos Karoline

Få Christopher Dahl som onlinetræner via nettet. Ansøg hos Christopher

Få Celine Sofie Jensen som onlinetræner via nettet. Ansøg hos Celine

Online personlig træning i hele Danmark med Jacob Beermann Ansøg hos Jacob

Hvis du stadig ikke har fundet svar på dit spørgsmål er du hjertelig velkommen til at skrive til os.