Udover de fastlagte ydelser som personlig træning, smerteforløb og de forskellige workshops, har du naturligvis også mulighed for at få dit eget tilpassede foredrag, som skræddersyes til de behov, I har hos din virksomhed, kommune, klub, forening eller lignende. Herunder kan du se et par konkrete eksempler.

Gennem de sidste år, har jeg sammensat mere end 350 workshops, foredrag og andre arrangementer for en lang række forskellige kunder. Det har været mange forskellige typer af opgaver for kunder som Hærens Officerskole, Bodylab, Fitness World, SATS, Anti Doping Danmark, Flyvåbnet, Søværnet og efterhånden en lang række foreninger, kommuner og fysioterapeut-klinikker.

Foredrag for Næstved Kommune

For personalet i Socialpsykiatrien i Næstved Kommune afholdt jeg en workshop om vigtigheden af fysisk aktivitet og ernæring i forbindelse med psykiske lidelser samt instruktion i styrketræningsøvelser.

Uddannelse af personlige trænere for Kropsakadamiet

På Kropsakademiets uddannelse for personlige trænere, har jeg undervist i hypertrofi (muskelopbygning) og teknik i de store basisøvelser squat, bænkpres og dødløft. Derudover har jeg i 2012 og 2013 været eksaminator ved den praktiske eksamen.

Afholdelse af master classes for Fitness Institute

I samarbejde med Fitness Institute afholder jeg master classes i squat, bænkpres og dødløft. Disse arrangementer er åbne for alle, men er især besøgt af personlige trænere, fysioterapeuter og andre som arbejder professionelt med træning og sundhed.