Her på Maxer kan du læne dig tilbage i stolen mens du lærer af de utallige videoer og artikler. Men faktisk kan du også let og enkelt få hjælp tilpasset til akkurat dine behov. Du har nemlig mulighed for at købe min ekspertise ved at få mig som personlig træner eller deltage på en af de workshops, som jeg afholder.

Mange af mine kunder ønsker at blive bedre tekniske eller stærkere og som landsholdsløfter i styrkeløft, er netop dét min spidskompetence. Med erfaring fra mere end 700 kunder tør jeg godt love dig, at jeg kan hjælpe dig til næste niveau.

Personlig træning

Med personlig træning får du et individuelt tilpasset forløb, som tilgodeser dine ønsker og mål på den bedst mulige måde. Du er 100% i fokus og med vores løbende kontakt, bliver dit program justeret, så det altid passer.
Træn med Jacob Beermann
Træn med Christopher Lund Dahl
Træn med Karoline Stranddal

Workshops

På workshops bliver du en del af en større gruppe (op til 16), hvilket skaber en god gruppedynamik. Undervisningsformen inkluderer både foredrag for hele gruppen, men også mere personlig feedback på netop dine udfordringer, når I inddeles i mindre grupper. Læs mere...

Foredrag

Du har naturligvis også mulighed for at få dit eget tilpassede foredrag, som passer til de behov I har hos din virksomhed, kommune, klub, forening eller lignende. Læs mere...

Bog: Stærk - Din guide til effektiv løfteteknik
STÆRK er bogen for dig, der vil fordybe dig i løfteteknik.

Læs mere om bogen her