Her på Maxer kan du læne dig tilbage i stolen mens du lærer af de utallige gratis videoer og artikler. Men faktisk kan du også let og enkelt få hjælp tilpasset til akkurat dine individuelle behov. Du har nemlig mulighed for at købe vores ekspertise ved at få en af os som personlig træner eller deltage på en af de workshops, som vi afholder.

Mange af vores klienter ønsker at blive bedre tekniske i de store løft, tabe fedt, få større muskler eller at komme af med deres smerter. Udover vores teoretiske og praktiske erfaring fra egen træning, har vi som trænere stor erfaring fra mere end 1.000 klienter i 1-til-1 personlig træning og mere end 3.000 deltagere på vores workshops.

Derfor tør vi godt love dig, at vi kan hjælpe dig til næste niveau med lige præcis dine ønsker. Uanset om du er ny i styrketræningsverden, har været i gang i nogle år eller er avanceret og vil optimere på de små detaljer. Vi holder høj faglig standard med udgangspunkt i hvad videnskaben viser virker bedst.

Personlig træner i København

Med personlig træning får du et individuelt tilpasset forløb, som tilgodeser dine ønsker og mål på den bedst mulige måde. Du er 100% i fokus og med vores løbende kontakt, bliver dit program justeret, så det altid passer. Læs mere.

Du kan træne hos:

Holdtræning i København

Maxers holdtræning er for dig, som ønsker fast træning hver uge, optimering af din løfteteknik, mere energi i hverdagen og feedback som i personlig træning, men til en lavere pris. Du vil samtidig blive en del af et fællesskab (op til 5 personer) med ligesindede, hvor erfaringsdeling, støtte og motivation er i højsæde. Læs mere.

Smertebehandling i København

Få hjælp til dine smerter med individuelt tilpasset behandling. Få konkrete redskaber og strategier til at håndtere din smerte - og få friheden tilbage. Du skal ikke stille dig tilfreds med kortvarig forbedring - du skal mærke fremgang og kunne mere af det du holder af i livet. Læs mere.

Workshops

På workshops bliver du en del af en større gruppe (omkring 12-20), hvilket skaber en god gruppedynamik. Undervisningsformen inkluderer både foredrag for hele gruppen, men også mere personlig feedback på netop dine udfordringer, når I inddeles i mindre grupper. Læs mere.

Foredrag

Du har naturligvis også mulighed for at få dit eget tilpassede foredrag, som passer til de behov I har hos din virksomhed, kommune, klub, forening eller lignende. Siden 2013 har vi holdt mere end 250 foredrag. Læs mere.