Tip til sunde kostvaner: Få styr på køkkenet Begynder

Det kan virke banalt og lysende klart for dig, at du skal have bestemte redskaber i dit køkken for at kunne få dit ønskede resultat. Men hvad?

Tags:

For mange er det en overraskelse hvor vigtigt det egentligt er med det rette udstyr og mange oplever at de får større glæde ved at befinde sig i køkkenet og tilberede maden. Og det er en stor sejr for sundheden - og et stort skridt mod dine drømmeresultater.

Fordelene er mange

Uanset om dit mål er vægttab eller vægtøgning, har det stor indvirkning på resultatet, at du har sunde alternativer til dagens måltider frem for at købe færdigretter. Gode køkkenredskaber gør det sjovere at lave mad og nemmere at have mad med på farten, i skole eller på arbejde - og dermed lettere at styre dit kalorieindtag og kropsvægt. Det er lettere at overholde din kostplan og undgå at snacke. Det betyder ydermere at du undgår alle tilsætningsstofferne, salt mv. fra færdiglavede retter og i stedet kan sørge for at få gode råvarer, hvor du kender indholdet.

Dette udstyr skal du bruge

Når du skal styre dit kalorieindtag er en køkkenvægt til afmåling af fødevare essentielt. På den måde kan du afmåle hver enkelt fødevare og styre dit indtag af kalorier efter behov. Andre vigtige køkkenredskaber er gryder, pander, spækbrader og knive i forskellige størrelser, så du kan vælge udstyr, som passer til retten. I forhold til smoothies og supper, er en blender fantastisk og kan hjælpe dig med at indtage en kost med større variation til glæde for både motivation og sundhed.

Danni Hvidtfeldts billede

Hej, jeg er Danni Hvidtfeldt

Danni Hvidtfeldts billede
Jeg er uddannet cand. scient. i klinisk ernæring fra Københavns Universitet (KU) og klinisk diætist fra Professionshøjskolen Metropol i København (Ernærings- og sundhedsuddannelse i 2012). I løbet af min studietid blandt andet på SCIENCE på Frederiksberg har jeg taget uddannelsen til fitnessin... Læs mere
Bog: Stærk - Din guide til effektiv løfteteknik
STÆRK er bogen for dig, der vil fordybe dig i løfteteknik.

Læs mere om bogen her

Maxer ApS | Eskildsgade 5, 3 | 1657 København V | info@maxer.dk | +45 2422 4943 | CVR: 36685026