Tungeste træning før VM 2014 Meget øvet

I denne video taler jeg dig gennem min tungeste træning før VM i USA i 2014. Her tester jeg formen og får indikationer på hvordan planen for stævnet kan se ud.

Tags:

Med kun lidt over fire uger til VM i styrkeløft i 2014, afholdt i Denver, USA, optog jeg denne video. Jeg havde den næstsidste og tungeste udstyrstræning inden afrejsen i starten af november måned.

Som videoen viser, er formen klart på vej i den rigtige retning og med de næste ugers finpudsning, er min forhåbning selvfølgelig at jeg kan fortsætte, hvor jeg slap til EM med mange godkendte løft og PR.

Denne opkøring baserer sig på flere ugers grundtræning efter EM i maj måned, som du kan læse mere om her.

Jeg har tidligere skrevet en længere artikel omkring grundtræning, så den kan du læse for at lære mere og du kan finde meget mere om opkøring/peak også.

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.

Hej, jeg er Jacob Beermann

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.
Jeg hjælper mine klienter med at opnå deres mål på en effektiv og motiverende måde. Mange af mine klienter ønsker at få bedre teknik, blive stærkere eller smertefri - og det er i høj grad min spidskompetence med min kandidatgrad (MSc.) i Smerter fra University of Edinburgh i Skotland. Uanset om d... Læs mere

Kommentarer

Tilføj kommentar

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Markdown.

  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <hr>