Ja tak, giv mig kurset nu!

Teknik, vejen til resultater

For mange udgør squat, bænkpres og dødløft en stor del af træningen. Derfor er teknikken essentiel. Med god teknik løfter du nemlig tungere vægte og minimerer samtidig skadesrisikoen.

Siden jeg startede maxer.dk i 2010, har jeg haft mere end 700 stærke kunder på enten workshops eller til personlig træning og den største begrænsning for at sprede budskabet endnu mere er min tid.

Derfor har jeg lavet dette videokursus, hvor du får undervisning i squat, bænkpres og dødløft – enten i én af øvelserne eller alle tre. Der er 12 deltagere på live-kurset, som alle viser deres teknik i øvelserne og jeg giver råd til hvad de kan arbejde med teknisk for at nå deres mål.

Videokurset er for dig, der gerne vil:

Jeg fortæller dig om de vigtigste tekniske fokuspunkter og de typiske fejl – og ikke mindst hvordan du kan rette dem. Alt dette kan du se igen og igen, når du vil og hvor du vil.

Kunderne siger:


"En fed og lærerig oplevelse - uden tvivl anbefalelsesværdigt for træningsnørder der gerne vil være endnu skarpere på teknikken"
Celestine Maria Jensen

"En Workshop ud over det sædvanlige..."
Henrik Rasmussen

"Jacob er en meget kompetænt træner og der er på stående fod ikke noget dansk tilbud, der kan måle sig med Jacobs undervisning i de 3 styrkeløft øvelser"
Peder Nordstrand Hindborg
 

Hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Bonus: opvarmning og mobilitet

Når du køber en pakke med alle tre videoer, giver jeg dig denne bonusvideo, hvori jeg forklarer principper for opvarmning, mobilitet og hvordan du får god teknik.

Jeg viser et udvalg af effektive dynamiske mobilitetsøvelser, som du kan bruge før træning og giver dig samtidig gode råd til hvordan du kan rette din teknik.

Med denne halve times intro får du endnu et værktøj, som gør dig klar til at yde dit bedste, optimere din teknik og nå dine mål.

Hør hvad deltagerne siger

Om Jacob

Jacob Beermann

Jeg er på landsholdet i styrkeløft – altså squat, bænkpres og dødløft – og har flere medaljer fra både EM og VM.

Jeg har konkurreret siden 2009 og træner til daglig med det norske landshold i Oslo.

Jeg har arbejdet som personlig træner siden 2008 og arbejder især med to forskellige typer af kunder:

  1. Dig, der gerne vil have bedre teknik eller være stærkere
  2. Dig med kroniske smerter

Fælles for mine kunder er, at de er yderst motiverede for at opnå deres mål og i et tæt samarbejde gør jeg alt, som står i min magt for at hjælpe dem med at opnå dette. Uanset om det er gennem personlig træning 1-til-1 eller på kurser for større grupper.

Da jeg startede maxer.dk i 2010 var målet at gøre styrketræning mere tilgængeligt. Med mere end 150 videoer, der har over 1.200.000 views er jeg overbevist om at mange har fundet hjælp på siden.

Med dette videokursus håber jeg på at hjælpe endnu flere på vej mod deres drømmemål.

underskrift

Kunderne siger:


"En fed og lærerig oplevelse - uden tvivl anbefalelsesværdigt for træningsnørder der gerne vil være endnu skarpere på teknikken"
Celestine Maria Jensen

"En workshop ud over det sædvanlige..."
Henrik Rasmussen

"Jacob er en meget kompetent træner og der er på stående fod ikke noget dansk tilbud, der kan måle sig med Jacobs undervisning i de 3 styrkeløft-øvelser"
Peder Nordstrand Hindborg
Køb kurset nu!

P.S. Jeg vil meget gerne høre hvad du synes, når du har set videoerne! Skriv til mig!

Køb kurset nu!

Vælg hvilket produkt du ønsker:

×