Samarbejde med Crossfit Copenhagen

Jeg har indgået et spændende samarbejde med Crossfit Copenhagen, der både involverer videreuddannelse af deres instruktører og workshops for deres medlemmer med fokus på squat og dødløft.
Samarbejde med Crossfit Copenhagen

Det betyder i første omgang at jeg i september måned holder jeg et 6 timers kursus for trænerne i Crossfit Copenhagen og fire workshops for medlemmerne spredt i fire forskellige boxes i København.

Hvis du er medlem af Crossfit Copenhagen, kan du også booke en plads og der er mulighed for at vi gentager arrangementet.

Squat og dødløt er grundlæggende bevægelse i styrketræning - og de indgår i høj grad også i Crossfit. Derfor er det en klar fordel, at være knivskarp teknisk, så du kan løfte flest muligt kg og minimere skadesrisikoen.

Jacob Beermanns billede

Hej, jeg er Jacob Beermann

Jacob Beermanns billede
Jeg hjælper mine klienter med at opnå deres mål på en effektiv og motiverende måde. Mange af mine klienter ønsker at få bedre teknik, blive stærkere eller smertefri - og det er i høj grad min spidskompetence med baggrund som kandidat (MSc) i smerte fra University of Edinburgh. Uanset om du træ... Læs mere
Bog: Stærk - Din guide til effektiv løfteteknik
STÆRK er bogen for dig, der vil fordybe dig i løfteteknik.

Læs mere om bogen her

Maxer ApS | Eskildsgade 5, 3 | 1657 København V | info@maxer.dk | +45 2422 4943 | CVR: 36685026