Kursus for Fitness Worlds personlige trænere

I oktober 2014 afholder jeg første udgave af en 3-dages certificering for de personlige trænere i Fitness World.
Kursus for Fitness Worlds personlige trænere

I løbet af sommeren 2014 kontaktede Fitness World mig med henblik på at udvikle en certificering for deres personlige trænere med fokus på øvelserne squat, bænkpres og dødløft.

Det har efter et par møder resulteret i en 3 dages certificering med plads til 15 deltagere med fokus på både deres egen udførsel af øvelserne samt naturligvis instruktionen i disse. Jeg kommer til at undervise dem i teknik, typiske fejl, variationer og hvordan man skaber forudsætningerne for god bevægelse (mobilitet og stabilitet).

Kurset afsluttes med en praktisk eksamen, hvor deltagerne både bliver evalueret på deres egen udførsel samt instruktion af andre. Første udgave er i starten af oktober og det er et samarbejde jeg glæder mig til at tage hul på - og udvikle.

Jacob Beermanns billede

Hej, jeg er Jacob Beermann

Jacob Beermanns billede
Jeg hjælper mine klienter med at opnå deres mål på en effektiv og motiverende måde. Mange af mine klienter ønsker at få bedre teknik, blive stærkere eller smertefri - og det er i høj grad min spidskompetence med baggrund som kandidat (MSc) i smerte fra University of Edinburgh. Uanset om du træ... Læs mere
Bog: Stærk - Din guide til effektiv løfteteknik
STÆRK er bogen for dig, der vil fordybe dig i løfteteknik.

Læs mere om bogen her

Maxer ApS | Eskildsgade 5, 3 | 1657 København V | info@maxer.dk | +45 2422 4943 | CVR: 36685026