Jonatan Gonge vinder nordisk mesterskab

Til de nordiske mesterskaber i Finland den 21. februar vandt Jonatan sin vægtklasse (-93) og hele stævnet på point på tværs af alle vægtklasser - med overskud.
Jonatan Gonge vinder nordisk mesterskab

Siden junior VM i styrkeløft i september 2014 har jeg trænet Jonatan. Vi har haft stort fokus på teknik, råstyrke og få styr på hans krop, som har været præget af forskellige skader gennem de sidste år.

Planen til nordisk var at lave 305 i squat, 210 i bænkpres og 310 i dødløft, altså 825. Meningen var at der skulle være overskud i squat og dødløft, mens bænken godt måtte være tung. Det ville betyde pr over hele linjen.

Det gik stort set efter planen bortset fra et enkelt forsøg i squat, hvor teknikken ikke spillede og Jonatan fik derfor med 8 godkendte løft 300-210-310 og en sammenlagt på 820 med hjem fra Finland, hvilket var 20 kg over personlig rekord, seniorrekord i dødløft og juniorrekord i både bænkpres og total. Med mere i tanken i både squat og dødløft.

Nu går træningen mod EM i Ungarn i april måned, hvor vi gerne skulle snuse til noget i stil med 310-215-320 - altså 845, hvilket vil slå den nuværende seniorrekord med 20 kg. Jeg krydser fingre på Jonatans vegne.

Jacob Beermanns billede

Hej, jeg er Jacob Beermann

Jacob Beermanns billede
Jeg hjælper mine klienter med at opnå deres mål på en effektiv og motiverende måde. Mange af mine klienter ønsker at få bedre teknik, blive stærkere eller smertefri - og det er i høj grad min spidskompetence med baggrund som kandidat (MSc) i smerte fra University of Edinburgh. Uanset om du træ... Læs mere
Bog: Stærk - Din guide til effektiv løfteteknik
STÆRK er bogen for dig, der vil fordybe dig i løfteteknik.

Læs mere om bogen her

Maxer ApS | Eskildsgade 5, 3 | 1657 København V | info@maxer.dk | +45 2422 4943 | CVR: 36685026