Interview i Træningsmagasinet

I januar-udgaven af Træningsmagasinet bliver jeg interviewet omkring livet som styrkeløfter - og nogle af de andre ting, jeg har gang i.
Interview i Træningsmagasinet

Det er midt i november 2013, klokken er lidt før 10, det er lørdag og jeg er lige stået op. Jeg sidder foran computeren og har lige åbnet Skype. Jeg skal snakke med Michel, som skal skrive en artikel til Træningsmagasinet om mig som person, styrkeløft og hvad jeg ellers render og laver. Vi snakker en times tid om løst og fast, det er hyggeligt og giver mig samtidig tid til at reflektere over hvad jeg egentlig synes om det liv, jeg lever.

Når jeg læser den færdige artikel her to måneder efter, er det med en lidt speciel følelse. Det er altid lidt sjovt at se et billede af sig selv og læse ord, man nikker særdeles genkendende til. Jeg synes Michel har indkapslet essensen af hvad jeg har sagt og jeg synes egentlig interviewet er blevet ganske godt.

Du kan finde online-versionen af artiklen her på side 42-46 eller du kan købe papirversionen enten hos Bodylab eller Bodyman.

Jacob Beermanns billede

Hej, jeg er Jacob Beermann

Jacob Beermanns billede
Jeg hjælper mine klienter med at opnå deres mål på en effektiv og motiverende måde. Mange af mine klienter ønsker at få bedre teknik, blive stærkere eller smertefri - og det er i høj grad min spidskompetence med baggrund som kandidat (MSc) i smerte fra University of Edinburgh. Uanset om du træ... Læs mere
Bog: Stærk - Din guide til effektiv løfteteknik
STÆRK er bogen for dig, der vil fordybe dig i løfteteknik.

Læs mere om bogen her

Maxer ApS | Eskildsgade 5, 3 | 1657 København V | info@maxer.dk | +45 2422 4943 | CVR: 36685026