Hej Mic
Dejligt at høre! Jeg ville tænke på det fra vinklen at det er markant bedre at du træner to gode styrketræninger end nul. Hvis du nogle uger når tre, så er det bare bonus.
Hvis du synes det er sjovt at løbe, så skal du selvfølgelig løbe. Pointen er, at det er en god idé ikke kun at løbe hvis man vil "stramme op" eller have "tonede muskler". Så skal der også styrketræning til.
Ligesom jeg skrev i starten af mit svar og som du selv indikerer, så husk at alt er relativt. Det er selvfølgelig fantastisk, hvis du løber (og synes det er sjovt), styrketræner et par gange om ugen, spiser fornuftigt og sover godt. Det behøver ikke være raketvidenskab.
Du vil helt klart opleve at få fastere baller at et styrketræningsprogram som det ovenstående, men du kan naturligvis også tilføje ekstra øvelser, som dem du finder i dette program http://maxer.dk/artikler/fa...God træning!

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Markdown.

  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <hr>