Skrevet af Mic

Hej JacobFørst vil jeg lige rose dig for din super gode side, som har lært mig en masse, men har lige et par spørgsmål.
Hvis jeg følger fuldbody træningsprogrammet, men det måske er urealistisk at det kan blive helt 3 gange i ugen - kan man så stadig komme til at se tonet ud? (Vil gøre mit bedste, men har to børn på under to år, så derfor nogle gange lidt problematisk måske)
Jeg har også lidt et par extra kg fedt jeg gerne vil af med, ikke meget, men bare så jeg netop har mulighed for at se tonet ud.
Synes jeg udfra din tekst her skriver det nærmest er spild af tid at løbe (udover de sundhedsmæssige ting og for kondien), fordi man stadig forbrænder meget under hård og hurtig træning, og forbrænder mere på længere sigt. Men jeg har været lidt ude at løbe efter jeg fødte for 5 måneder siden, og kan egentlig godt lide det, og så du ovenover havde sagt til en anden, at det var en god måde at tabe sig på.
Synes der er så mange ting man skal tænke på med træning, som du skriver om i e-bogen. Hvis man spiser godt og følger fx det program her er det så ikke fint når man ikke vil være på landsholdet og bare selv være tilfreds?
Til sidst vil jeg spørge om det er fint til at få en flot numse? Eller skal jeg bruge både det her program og det program der er som du har linket til i tidligere kommentare?Undskyld mit meget lange indlæg! :)
Håber du gider svare alligevel.Mvh. Mic

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Markdown.

  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <hr>