Søren Eltong er personlig træner hos Maxer.dk på Vesterbro i København.
Søren Eltong er personlig træner hos Maxer.dk på Vesterbro i København.

Hej, jeg hedder Søren Eltong og som din personlige træner hjælper jeg dig med at opnå dine mål. Mit største ønske er at hjælpe dig med at finde glæden ved bevægelse, få overskud i hverdagen, slippe fri af restriktive tanker og skabe vaneændringer, så du kan beholde de gode resultater du får.

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde:


Måske vil du gerne:

 • Blive stærkere.
 • Opleve mere energi i hverdagen.
 • Skabe gode vaner.
 • Slippe fri af restriktioner om kost og træning.
 • Øge muskelmassen.
 • Blive smertefri.Med udgangspunkt i dine personlige mål og ønsker, arbejder vi målrettet med dine vaner i små skridt, så det bliver holdbare ændringer og derfor holdbare resultater. På den måde oplever du stabilitet omkring din træning, kost og sundhed - og det giver energi og overskud.

Læs hvad andre synes om os på Trustpilot. Læs om andres erfaringer hos os på Google Review

Min trænings- og kostfilosofi

For mig handler sundhed om at finde en balance, der passer til dig og din hverdag. Hvad enten dit mål er vægttab, større muskler, at blive smertefri eller at få et mere afslappet forhold til mad og træning, så bør dine resultater ikke komme på bekostning af din overordnede livskvalitet.

Og hvorfor træne og spise på en måde som du allerede nu ved du ikke kan holde på lang sigt? Det vil aldrig lede til succes.

Træning skal være sjovt, udfordrende og spændende. Selvom nogle træninger kan være hårde, skal du stadig sidde med følelsen af, at det oftest er lysten, der driver værket. Sundhed må aldrig blive kun en sur pligt.

Der findes ikke én løsning, som virker for alle. Vi har alle forskellige baggrunde, udfordringer i hverdagen og præferencer – og det bør afspejle sig i den måde vores samarbejde ser ud.

Vigtigst af alt vil jeg hjælpe dig med at blive fri. Fri af tankerne om forbudte fødevarer. Tanker om en svag krop, som ikke kan – for det kan den. Kroppen og sindet kan udvikle sig gennem hele livet.

Hvorfor blev jeg personlig træner?

Jeg er så heldig at være vokset op i en familie, hvor bevægelse var i fokus. Jeg er altid blevet opfordret til at bevæge mig og dyrke sport, hvor særligt fodbold i mange år var min store interesse.

Da jeg som 16-årig skulle starte i gymnasiet, var jeg en spinkel fyr med en stor drøm om større muskler, så styrketræningen overtog langsomt fodboldens plads. Som så mange andre lyttede jeg til hvad “de store drenge” sagde – og i bagklogskabens lys var meget af det, de fortalte mig, myter og misinformation.

Jeg har en sund skepsis og er nysgerrig af natur, så med tiden lærte jeg, at mange af de ting, jeg “vidste”, faktisk ikke var, som jeg troede. Jeg har følt på egen krop, hvad det vil sige at være fanget i en jungle af misinformation og restriktioner, og jeg har også haft mennesker tæt på mig, som har haft samme oplevelser.

Mit mål som din træner er derfor at sørge for, at du ikke begår alle de samme fejl, som jeg begik, så du trygt kan navigere i en sundhedshysterisk verden. Jeg ønsker, at du opnår frihed gennem viden.

Uddannelse og kurser

Jeg har arbejdet med personlig træning i siden 2018, hvor jeg i høj grad har oplevet at de samme udfordringer både kan have forskellige årsager og især forskellige løsninger – og bedst er det når de passer til den enkelte.

 • EHFA-certificeret Personlig Træner, v/Fitness Institute
 • Therapeutic Movement & Exercise, v/Ben Cormack.
 • L1: Teknik i squat, bænkpres og dødløft, v/Jacob Beermann, Maxer.dk
 • L2: Variationer af squat, bænkpres og dødløft, v/Jacob Beermann, Maxer.dk
 • Moderne smertevidenskab v/Simon Kirkegaard, Smertevidenskab.dk
 • Motivational Interviewing (den motiverende samtale) - grunduddannelse v/Peter Brolund, MIcenter.dk
 • Motivational Interviewing (den motiverende samtale) - overbygning v/Peter Brolund, MIcenter.dk
 • Træningsprogrammer og periodisering, v/Jacob Beermann & Christopher Lund Dahl, Maxer.dk
 • Brandmand, v/BSSJ Næstved
 • Livredder, v/Kildeskovshallen i Gentofte

Hvis du er nysgerrig på hvad jeg ellers laver, så kan du finde mig på Instagram, hvor jeg punkterer myter og deler inspiration til kost og træning.

Hvem er du og hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg arbejder som personlig træner med både mænd og kvinder i alle aldre med udgangspunkt i dine ønsker. Gennem en grundig opstart, finder vi sammen vejen til de resultater du ikke tidligere har fået.

Jeg hjælper dig som:

 • Har prøvet samtlige slankekure uden held.
 • Vil have mere energi og mentalt overskud i hverdagen.
 • Ønsker et holdbart og varigt vægttab.
 • Er fanget i sort/hvide tanker om krop og sundhed.
 • Ønsker at være mere aktiv, men ikke ved hvor du skal starte.
 • Vil øge din styrke og forbedre din løfteteknik.
 • Ønsker at blive tryg ved træning og hvad din krop kan.
 • Vil øge din muskelmasse.

Forløb for dig som vil have resultater

Jeg arbejder kun i forløb, dvs. ikke med enkelttimer, da jeg ikke mener, at du kan få de resultater, som du ønsker på én session. Ved at aftale et forløb, kan jeg garantere bedre resultater og opbyggelsen af en strategi, som du kan fastholde på lang sigt. På denne måde kan du få vedholdende resultater.

I et forløb kommer vi omkring mange forskellige elementer, som vi i fællesskab skal vurdere i hvor høj grad har indflydelse på dine resultater af træningen. Sammen vil vi se nærmere på din dagligdag, herunder arbejdsdag, søvn, kost og fysiske aktivitet for at sammen finde en god vej videre.

Hvis du ikke føler, at nogle af pakkerne passer til dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning sammen. Måske bor du ikke i København og ønsker online vejledning?

Jeg glæder mig til at høre fra dig! Du kan altid skrive til mig i denne formular, på eltong@maxer.dk eller ringe til mig på +45 5387 8767.

Personlig træning uden binding

Hos mig får du personlig træning på abonnement uden binding. Det betyder at vi sammen kan have fuldt fokus på dit mål på en måde du kan fastholde på lang sigt, lavere månedlige betalinger i stedet for pakker med store forudbetalinger og fleksibilitet på vejen mod dit mål.

Træningen foregår i Vesterbronx Gym, Vesterbrogade 76, 2 sal, 1620 København V - din adgang er selvfølgelig inkluderet i prisen.

1 gang om ugen 2 gange om ugen
4x Personlig træning/mnd. 8x Personlig træning/mnd.
Træningsprogram Træningsprogram
Kostvejledning Kostvejledning
Fri mail-support Fri mail-support
Individuel strategi Individuel strategi
Adgang til træningscenter Adgang til træningscenter
Abonnement uden binding Abonnement uden binding
Pris: 3.000 kr. (750/session) Pris: 5.600 kr. (700/session)
Ja tak, tilmeld mig! Ja tak, tilmeld mig!

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde: