Mille Kortlands billede
Mille Kortlands billede

Jeg har specialiseret mig i optimering af den kvindelige fysik ved hjælp af den rigtige kombination af træning og kost. Jeg har kunder i alle aldre, men fælles for dem er målet om en flottere fysik og en skarpere psyke. Jeg hjælper dig med den mest effektive vej til dit mål.

Det svære er ikke at tabe sig nogle kilo eller træne fast i nogle måneder. Den reelle udfordring ligger i at holde et vægttab, og at blive ved med træning, uden at det føles som en kamp, uden at det føles som en rejse ’op ad bakke’. Kvinder bliver løbende præsenteret for nye "genveje" til en smukkere krop. Problemet er bare, at disse "genveje" ofte er useriøse påfund, der måske hjælper kortvarigt, men på længere sigt er det som at tisse i buskerne.

Du har brug for at nå dine mål på en solid og holdbar måde, og det kan kun lykkes hvis du får skræddersyet et forløb, der passer præcist til dig. Du behøver ikke at lave store ofringer eller straffe dig selv for at nå dit mål. Du behøver bare lægge en holdbar plan. En plan, der er så holdbar, at det ikke føles som en kamp at overholde den, og BUM lige pludselig står du med fødderne plantet solidt i dit mål, og endda på den psykisk og fysisk sundeste måde.

Mit indhold
Bog: Stærk - Din guide til effektiv løfteteknik
STÆRK er bogen for dig, der vil fordybe dig i løfteteknik.

Læs mere om bogen her

Maxer ApS | Eskildsgade 5, 3 | 1657 København V | info@maxer.dk | +45 2422 4943 | CVR: 36685026