Mille Kortland er personlig træner for kvinder i alle aldre.
Mille Kortland er personlig træner for kvinder i alle aldre.

Jeg har specialiseret mig i optimering af den kvindelige fysik ved hjælp af en kombination af træning og kost. Jeg har klienter i alle aldre, men fælles for dem er målet om en flottere fysik og en skarpere psyke. Jeg hjælper dig med den mest effektive vej til dit mål.

Jeg har en kandidat i virksomhedsledelse, cand.soc, fra Roskilde Universitetscenter (RUC) og bruger den aktivt blandt andet til at arbejde med forandringer, adfærdspsykologi og coaching sammen med mine klienter.

Det svære er ikke at tabe sig nogle kg eller træne fast i nogle måneder. Den reelle udfordring ligger i at holde et vægttab og at blive ved med træning i mange år, uden at det føles som en kamp, uden at det føles som en rejse "op ad bakke".

Kvinder bliver konstant præsenteret for nye "genveje" til en smukkere krop. Problemet er bare, at disse "genveje" ofte er useriøse påfund, der måske hjælper kortvarigt, men på længere sigt er det som at tisse i buskerne.

Du har brug for at nå dine mål på en solid og holdbar måde, og det kan kun lykkes hvis du får opbygget nogle vaner, der passer præcist til dig, dine præferencer og din hverdag. Du behøver ikke at lave store ofringer eller straffe dig selv for at nå dit mål.

Du behøver en holdbar og realistisk plan. En plan, der er så holdbar, at det ikke føles som en kamp at overholde den, og BUM lige pludselig står du med fødderne plantet solidt i dit mål, og endda på den psykisk og fysisk sundeste måde.