Lars Avemarie er fysioterapeut og arbejder i det offentlige system i Sverige.
Lars Avemarie er fysioterapeut og arbejder i det offentlige system i Sverige.

Det er min overbevisning, at mennesker er atletiske af natur og bygget til bevægelse. Jeg arbejder for at genoprette og opbygge mine klienters fysiske kapacitet og ydelse, hvilket i høj grad forbedrer deres livskvalitet. Jeg analyserer alle aspekter af mine klienters liv, for at skabe de bedste mulige individuelle resultater.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i København og er også uddannet personlig træner samt Z-Health® R/I-fase-certificeret. Mit fokus er på at omdanne mine klienters krop hurtigst muligt gennem evidensbaserede metoder. Træning har altid været min passion, og jeg har arbejdet fuld tid i fitnessbranchen siden 2006.

Derudover har jeg arbejdet med ledelse inden for træning, både på centerplan og på koncernniveau, hos en af de største danske fitness-kæder, indtil jeg besluttede at blive selvstændig.

Min ambition er at være en af de bedste i min profession i Sverige. Jeg bruger 8-10 timer om ugen for at holde mig opdateret, så er du sikker på at det er den nyeste evidensbaserede viden, som bliver anvendt i træningen.