Karoline Stranddal arbejder med vanecoaching og personlig træning.
Karoline Stranddal arbejder med vanecoaching og personlig træning.

Hej, jeg hedder Karoline Stranddal og som personlig træner og vanecoach for kvinder i alle aldre hjælper jeg dig med at nå dine mål. Mit største mål er, at hjælpe dig med at (gen)finde glæden ved at bruge din krop - uanset om du mærker det i dagligdagen, med forbedring i træningen eller når du opnår dine mål.

Mine to spidskompetencer indenfor træning er, at arbejde med vaner, du kan fastholde i hverdagen og løfteteknik i de store basisløft som squat, dødløft, hip thrusters og pullups. Mit primære fokus er, at træning skal være sjovt, at du skal bruge hele kroppen og understøtte det med en fornuftig strategi for kost, søvn, stress osv. Det udvikler vi i samarbejde med dine ønsker og hverdag i centrum.

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde:

Måske vil du:

 • Blive stærkere og optimere din løfteteknik.
 • Finde glæde og tryghed i at styrketræne.
 • Reducere din fedtprocent og tone kroppen.
 • Opnå et varigt vægttab.
 • Skabe vaner om træning og kost, du kan fastholde.


Læs hvad andre synes om os på Trustpilot. Læs om andres erfaringer hos os på Google Review

Min trænings- og kostfilosofi

Jeg mener, at det skal være sjovt og givende at bruge din krop. Giv kroppen fysisk aktivitet og næringsrig mad, så vil den fungere godt og hjælpe dig på livets vej. Træning kan sammensættes på mange måder og bestå af forskellige elementer - herunder fx styrketræning, konditionstræning og mobilitetstræning.

Jeg ønsker at bidrage til positive tanker om din egen krop, træning og mad. Ingen fødevarer er i sig selv sunde eller usunde, fedende eller slankende, men doseringen kan være mere eller mindre hensigtsmæssig i forhold til dit mål. Det samme gælder træning. Mere viden om mekanismerne bag vores adfærd kan hjælpe dig med at opnå et mere afslappet og afbalanceret forhold til både kosten, træningen og din krop.

Vi bliver daglig udsat for vanvittige mængder af information - noget er godt, men meget er af lav kvalitet og vinklet sensationelt. Jeg stræber efter at have et solidt bullshitfilter for hvilken information jeg læser og deler - og vil hjælpe dig med at gøre det samme.

På den måde kan du bedre stå på egne ben, når vi ikke er sammen.

Uddannelse og kurser

Jeg har flere end tusind timers erfaring med klienter, men erfaring er ikke nok i sig selv. Som en del af mine faglige udvikling, deltager jeg løbende i forskellige kurser og uddannelser, som gør mig endnu bedre til at hjælpe dig.

 • International Sports Sciences Association: Personal Trainer Certification
 • VaneCoach v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand
 • Precision Nutrition: Level 1 Coaching Certification
 • Motivational Interviewing (den motiverende samtale) - grunduddannelse v/Peter Brolund, MIcenter.dk
 • L1: Teknik i squat, bænkpres og dødløft v/Jacob Beermann, Maxer.dk
 • L2: Variationer af squat, bænkpres og dødløft v/Jacob Beermann, Maxer.dk
 • Smertevidenskab for personlige trænere v/Benjamin Christensen
 • Okklusionstræning i teori og praksis, v/Jacob Beermann, Maxer.dk
 • Cognitive functional therapy, v/Peter O'Sullivan
 • Smerte og styrketræning, v/Jacob Beermann, Maxer.dk
 • MSc in Strategic Marketing Management, BI Norwegian Business School
 • Bachelor i international markedsføring, University College of Southeast Norway/Hanze University of Applied Sciences (NL)

Hvis du er nysgerrig på hvad jeg ellers laver, så kan du finde mig på Instagram eller LinkedIn.

Derfor blev jeg personlig træner

For første gang i mit liv kan jeg sige, at jeg arbejder med min største lidenskab og det jeg brænder allermest for, nemlig at hjælpe mennesker. At hjælpe mennesker med at opnå glæde og mestringsfølelse gennem træning og livsstilsændringer. Alligevel startede jeg et ganske andet sted for nogle år siden.

Jeg startede med at tage en bachelor i international markedsføring og derefter en kandidat i strategisk markedsføringsledelse på handelshøjskolen i Oslo. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet både i den offentlige og private sektor, men følte mig aldrig rigtig tilpas med den hverdag, som fulgte med.

Derfor valgte jeg at sige op, følge lysten og jeg har ikke set mig tilbage siden.

Jeg er en styrketræningsentusiast og livsnyder. Generelt interesserer jeg mig for sundhed, både fysisk og psykisk. Jeg tror på, at alt hænger sammen og at få en større forståelse for én ting, hjælper mig til bedre at forstå helheden. Det sundhedshysteri, som hersker i samfundet nu, skaber forvirring gennem sensationelle nyheder og uforholdsmæssig stort fokus på små detaljer.

Det gavner ingen. Det skaber frygt og restriktioner. Og det kan føre til under- og overspisning. Det har jeg selv oplevet. For at kunne give slip på denne onde cyklus, er nuanceret og opdateret viden et godt første skridt. Det oplevede jeg. Og det ønsker jeg at give videre.

Fysisk aktivitet har altid været en del af mit liv. Især springning på hest, hvor jeg har konkurreret internationalt på eliteniveau, har haft stor betydning for mig. Hesten er blevet byttet ud med frie vægte, og i dag er styrketræning min store lidenskab - til tider kombineret med løb, cirkeltræning, HIIT og anden konditionstræning. Denne træningsform giver mig en enorm træningsglæde og mestringsfølelse.

Forløb for dig som vil have resultater

Jeg arbejder kun i forløb, dvs. ikke med enkelttimer, da jeg ikke mener, at du kan få de resultater, som du ønsker på én session. Ved at aftale et forløb, kan jeg garantere bedre resultater og opbyggelsen af en strategi, som du kan fastholde på lang sigt. På denne måde kan du få vedholdende resultater.

I et forløb kommer vi omkring mange forskellige elementer, som vi i fællesskab skal vurdere i hvor høj grad har indflydelse på dine resultater af træningen. Sammen vil vi se nærmere på din dagligdag, herunder arbejdsdag, søvn, kost og fysiske aktivitet for at sammen finde en god vej videre.

Hvis du ikke føler, at nogle af pakkerne passer til dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning sammen. Måske bor du ikke i København og ønsker online vejledning?

Jeg glæder mig til at høre fra dig! Du kan altid skrive til mig i denne formular, på karoline@maxer.dk eller ringe til mig på +45 2872 4022.

Personlig træning uden binding

Hos mig får du personlig træning på abonnement uden binding. Det betyder at vi sammen kan have fuldt fokus på dit mål på en måde du kan fastholde på lang sigt, lavere månedlige betalinger i stedet for pakker med store forudbetalinger og fleksibilitet på vejen mod dit mål.

Træningen foregår i Vesterbronx Gym, Vesterbrogade 76, 2 sal, 1620 København V - din adgang er selvfølgelig inkluderet i prisen.

1 gang om ugen 2 gange om ugen
4x Personlig træning/mnd. 8x Personlig træning/mnd.
Træningsprogram Træningsprogram
Kostvejledning Kostvejledning
Fri mail-support Fri mail-support
Individuel strategi Individuel strategi
Adgang til træningscenter Adgang til træningscenter
Abonnement uden binding Abonnement uden binding
Pris: 3.000 kr. (750/session) Pris: 5.600 kr. (700/session)
Ja tak, tilmeld mig! Ja tak, tilmeld mig!

Få en uforpligtende samtale eller aftal et møde: