Frederik Hecht er fysioterapeut og personlig træner.
Frederik Hecht er fysioterapeut og personlig træner.

Jeg er uddannet personlig træner og fysioterapeut (UCC Hillerød) med speciale inden for det muskuloskeletale område.

Mere specifikt har jeg specialiseret mig inden for undersøgelse, diagnostik og behandling af problemer i bevægeapparatet, dvs. de strukturer og mekanismer, der får dig til at bevæge dig.

Jeg har desuden en omfattende viden inden for forskellige smertemekanismer, såsom akutte smerter og langvarige smerter.

Mit mål er at du skal føle dig bedre tilpas og præstere bedre

Skader i styrketræning og fitness

Jeg har i længere tid beskæftiget mig med især skader og problemer, som ofte opstår i takt med styrketræning og fitness, såsom overbelastningsskader, skulderproblematikker, ledsmerter og tilbagevendende skader.

Mit arbejde inden for både fysioterapi og personlig træning gør mig i stand til at yde en effektiv og professionel behandling.

Min strategi i et samarbejde med klienter er, at lære det fra mig som jeg ved. Det tror jeg på giver dig bedre muligheder for ikke at være afhængig af mig. Jeg tror også på at man hele tiden må forsøge at udvikle sig ved at holde sig opdateret om den nyeste forskning for at kunne lave den bedste behandling og træning.

Personlig træning

Der er mere information tilgængelig om hvordan du skal træne og spise hvis du vil have større muskler eller være stærkere. Men det er tæt på umuligt at sortere i denne information, hvis du ikke har akademisk baggrund til det. Hvad passer og hvad passer ikke?

Det vil jeg gerne hjælpe dig med. I vores sessioner med personlig træning og kostvejledning vil jeg hjælpe dig med at navigere i den store mængde information - så du på egen hånd også bedre kan skille skidt fra kanel.

Det vil altså sige, at du ikke får en “six pack på 10 dage” eller “større arme med to simple øvelser”, men at vi sammen laver en træningsrutine, som vil give realistiske resultater og som passer til dine mål.

Evidensbaseret praksis

Når jeg arbejder, forsøger jeg at basere mine behandlings- og træningsprincipper på den nuværende samlede evidens. Jeg mener at en evidensbaseret praksis inden for fysioterapi og træning er vejen frem og forsøger efter bedste evne at efterleve dette.

Efter min mening er det ikke nok blot at basere sine udsagn på hvad du tidligere har oplevet, føler eller tror. Det er for fejlbart. Der er nemlig mange flere faktorer end du kan holde styr på, så på trods af at du oplever en bestemt tilgang virker, kan det være af helt andre årsager, at du har oplevet fremgang. Det er med andre ord nemt at blive snydt.

At fastholde en evidensbaseret praksis betyder for mig, at jeg såvidt muligt navigerer ud fra en kombination af klinisk forskning, min egen professionelle viden og mine klienters ønsker. Det skaber i kombination en tilgang, som kombinerer det bedste fra alle verdener.

Læs mere om mig på min hjemmeside.