Workshop i squat, bænkpres og dødløft Let øvet

Jeg afholder løbende workshops omkring forskellige emner indenfor temaet styrketræning, smerter og kost. Jeg holder jævnligt en om løfteteknik i styrkeløft, dvs. squat, bænkpres og dødløft. Derudover har jeg holdt workshops om smerter, mobilitet, brugen af bands (elastikker) og kæder, brugen af styrkeløftudstyr og opsætning af individualiserede træningsprogrammer. Herunder kan du se en række videoer fra en workshop, jeg afholdte i samarbejde med Fitness Institute.
På kursus om teknik i styrketræning kan du lære at lære rigtigt, så du holder dig skadesfri.

Denne workshop var opdelt i i tre hovedpunkter; squat, bænkpres og dødløft. Derudover talte jeg en del om opvarmning, mobilitet og udstrækning, hvilket videoerne herunder illustrerer.

Workshoppen blev afholdt i Tårnby Styrkeløfter Klub med 16 deltagere og i klippene herunder kan du få et lille indblik i hvordan en sådan dag ser ud.

Se hvornår der er workshop niveau 1 eller workshop niveau 2 i nærheden af dig - og spar 500 kr. ved at tage begge niveau samme weekend.

Du kan også overveje at se nærmere på dette videokursus om de tre store.

Bænkpres

Den første video handler om hvordan du skal holde på stangen (med tommelfingeren rundt om) og hvilken bane stangen bør have.

Denne video omhandler mere specifikt banen i bænkpres med tanke på albuernes position og vigtigheden af at have albuerne under stangen.

Dette klip hander om benenes placering i bænkpres, så du kan skabe den optimale base og løfte flere kg

Opvarmning

I denne video kan du se lidt fra opvarmningen om hvorfor det er vigtigt du laver øvelser, som er udvalgt specifikt i forhold til det du skal træne.

Et meget kort klip med pointen om forskellen mellem at træne mobilitet isoleret eller i komplekse integrerede bevægelser.

Udstrækning

Til slut en video om hvorfor du bør strække ud for at bibeholde sin smidighed eller opbygge den, hvis du ikke allerede har den.

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.

Hej, jeg er Jacob Beermann

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.
Jeg hjælper mine klienter med at opnå deres mål på en effektiv og motiverende måde. Mange af mine klienter ønsker at få bedre teknik, blive stærkere eller smertefri - og det er i høj grad min spidskompetence med min kandidatgrad (MSc.) i Smerter fra University of Edinburgh i Skotland. Uanset om d... Læs mere

Kommentarer

Tilføj kommentar
Skrevet af Henrik Johansen

Hej Jacob
Kommer der er workshop i efteråret (Jylland)?

Hej Henrik. Der kommer helt sikkert flere workshops i Jylland i efteråret. Hvilke workshops er du interesseret i og hvor er du fra?

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Markdown.

  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <hr>