Spørgsmål og svar Begynder

For nogle uger siden spurgte jeg jer på Facebook om I havde nogle spørgsmål - og lovede at svare på dem. En fin mulighed for at stille præcis det spørgsmål, som du ikke har fået svar på gennem andre artikler og videoer. Eftersom jeg ikke havde præciseret emnefeltet mere, blev det lidt bredt, men det skal det også være plads til.
Jeg svarer på spørgsmål fra sociale medier i ægte AMA-stil.

Tags:

Jeg havde ikke givet denne lille gimmick et navn, så jeg skrev blot "Ask me anything" og det var der flere, som tog ganske bogstaveligt. Derfor delte jeg svar-videoerne op i en fjolle-video, en træning-video og en kost-video. Hvis du har nogle ideer til et navn, så råb endelig op!

Stil et spørgsmål og få svar

Her kan du se introduktionen til ideen.

Fjollede svar

I denne video kan du bl.a. høre svar på hvorfor min t-shirt ikke er strøget, om man må træne i underbukser i Norge, om jeg engang var rødhåret og om jeg er konkurrenter med Poul og Anders.

Trænings-relaterede svar

I denne video er der bl.a. svar på hvor høj intensiteten bør være under bulk, hvorfor spotteren nogle gange holder om stangen i bænkpres, hvordan du kan få større lægge, hvordan du får et bedre opspænd i bænkpres, hvad de norske styrkeløftere gør anderledes end i Danmark samt forholdsregler under styrketræning med udpræget lændesvaj.

Kost-relaterede svar

I denne video handler svarene bl.a. om hvad er bedst at spise inden træning, hvilke kulhydrater er at foretrække under cut, er der hold i carb back loading og hvorvidt det er et problem at få næsten al sin mad før træning.

Burde jeg lave en ny Q&A-video? Lad mig vide hvad du tænker.

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.

Hej, jeg er Jacob Beermann

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.
Jeg hjælper mine klienter med at opnå deres mål på en effektiv og motiverende måde. Mange af mine klienter ønsker at få bedre teknik, blive stærkere eller smertefri - og det er i høj grad min spidskompetence med min kandidatgrad (MSc.) i Smerter fra University of Edinburgh i Skotland. Uanset om d... Læs mere

Kommentarer

Tilføj kommentar
Skrevet af Andreas

Hej Jacob.1. Du nævner i den sidste film at man bør undgå måltider med for mange fibre og fedt inden træning, hvordan kan det være?2. Jeg har overvejet at supplere IIFYM med princippet for carb backloading under mit cut, men er bange for at jeg vil blive uoplagt til skole og træning. I et indlæg hos "Mind over muscle" skriver de at et indtag af kulhydrater om morgenen vil ødelægge fedtforbrændingen og påvirke den resten af dagen. Er det af nogen særlig afgørende karakter hvis jeg spiser komplekse kulhydrater om morgenen for at have energi?Tak for nogle meget informative indlæg :-)

Skrevet af Christopher Schmitz

Hej Jacob. Jeg er ny på siden her. Ser spændende ud! Jeg kigger rundt efter tips - og gerne træningsprogram - til decideret vægtløftning. Jeg hører alle steder, også egen erfaring, at vægtløftning ikke kan læres ud fra en bog - der skal en træner til. Jeg har trænet styrketræning i mange år og de seneste par år crossfit, hvor jeg er blevet meget begejstret for de olympiske løft. Jeg synes at det tekniske aspekt er super motiverende. Desværre er VL ikke længere på programmet i min lokale box, så jeg har søgt til en anden, hvor de har det. Her er der mulighed for VL to gange om ugen. Jeg har en stang og skiver hjemme og vil gerne køre et træningsprogram ved siden af. Desuden kunne jeg godt tænke mig at få en større indsigt i hjælpeøvelser til de olympiske løft. Kan du guide mig?PS! Jeg har talt med en vægtløftningsklub, men de trænede "om en time" eller på "søndag eftermiddag, måske". Det duer ikke i mit liv. Tak, for en spændende side - det bedste jeg har set indtil videre! Vh. Christopher

Hej ChristopherJeg laver ikke programmer til vægtløftning og vejleder heller ikke i teknikken hertil, da det ikke er mit område. Som du selv nævner, er det vigtigt med kompetent hjælp og her er mange klubber rigtig gode.Du kan måske finde inspiration her: https://maxer.dk/tags/vaegtloeftning

Skrevet af Jens

Tak for nogle gode videoer Q&A! Tråd på bodybuilding omhandlende lægtræning?

Tilføj kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Markdown.

  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br> <hr>