Spørgsmål og svar Begynder

For nogle uger siden spurgte jeg jer på Facebook om I havde nogle spørgsmål - og lovede at svare på dem. En fin mulighed for at stille præcis det spørgsmål, som du ikke har fået svar på gennem andre artikler og videoer. Eftersom jeg ikke havde præciseret emnefeltet mere, blev det lidt bredt, men det skal det også være plads til.
Jeg svarer på spørgsmål fra sociale medier i ægte AMA-stil.

Tags:

Jeg havde ikke givet denne lille gimmick et navn, så jeg skrev blot "Ask me anything" og det var der flere, som tog ganske bogstaveligt. Derfor delte jeg svar-videoerne op i en fjolle-video, en træning-video og en kost-video. Hvis du har nogle ideer til et navn, så råb endelig op!

Stil et spørgsmål og få svar

Her kan du se introduktionen til ideen.

Fjollede svar

I denne video kan du bl.a. høre svar på hvorfor min t-shirt ikke er strøget, om man må træne i underbukser i Norge, om jeg engang var rødhåret og om jeg er konkurrenter med Poul og Anders.

Trænings-relaterede svar

I denne video er der bl.a. svar på hvor høj intensiteten bør være under bulk, hvorfor spotteren nogle gange holder om stangen i bænkpres, hvordan du kan få større lægge, hvordan du får et bedre opspænd i bænkpres, hvad de norske styrkeløftere gør anderledes end i Danmark samt forholdsregler under styrketræning med udpræget lændesvaj.

Kost-relaterede svar

I denne video handler svarene bl.a. om hvad er bedst at spise inden træning, hvilke kulhydrater er at foretrække under cut, er der hold i carb back loading og hvorvidt det er et problem at få næsten al sin mad før træning.

Burde jeg lave en ny Q&A-video? Lad mig vide hvad du tænker.

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.

Hej, jeg er Jacob Beermann

Jacob Beermann er personlig træner, forfatter og foredragsholder.
Jeg hjælper mine klienter med at opnå deres mål på en effektiv og motiverende måde. Mange af mine klienter ønsker at få bedre teknik, blive stærkere eller smertefri - og det er i høj grad min spidskompetence med min kandidatgrad (MSc.) i Smerter fra University of Edinburgh i Skotland. Uanset om d... Læs mere