Personlig træning er for dig, som ikke vil nøjes. Dig, som er motiveret til at blive bedre og opnå de resultater, som du altid har drømt om. Dig, som er klar til at investere i dig selv.

Med personlig træning får du et individuelt tilpasset forløb, som kan bruges til akkurat det du ønsker - uanset om dit mål er at blive bedre teknisk, blive stærkere, blive smertefri eller noget helt fjerde.

Jeg er pt. bosat i Oslo, hvor jeg træner med det norske landshold i styrkeløft, men fortvivl ej, jeg er nemlig i Danmark hver måned for at undervise. Det betyder, at vi som udgangspunkt mødes hver måned i København.

De fysiske konsultationer kombineres ofte med spørgsmål via mail, videoanalyser og sessioner over Skype, så du løbende bliver fulgt op og hele tiden kan få tilpasset dit træningsprogram, så det passer til dit niveau og dine ønsker.

For din skyld arbejder jeg kun i længere forløb (du får nemlig bedre resultater sådan). Hvad der er den rigtige pakke for dig, afhænger af hvad dit mål er og jeg hjælper dig med at vælge den rigtige, når du ansøger om et forløb.

Når du har mig som personlig træner, er du altid velkommen til at stille spørgsmål, sende videoer og vi tager en snak, når du har brug for det - og så laver jeg naturligvis også træningsprogram til dig. Altsammen inkluderet i prisen. Der er ikke nogle ekstraudgifter.

Hvis du er interesseret i online personlig træning, så skriv til mig først.

Priser for private i København

Priser på personlig træning i København for private

Anmeldelser fra Trustpilot om personlig træning

Betingelser (det med småt)

  • Alle ydelser betales forud, men kan efter aftale opdeles i rater
  • Aflysning skal ske tidligst muligt, men senest 24 timer før, ellers trækkes en session fra pakken
  • Du skal være dopingfri
  • Træning foregår på eget ansvar
  • Jeg forventer, at du tager (med)ansvar for dit forløb